Vores bud på 3 brands med flot vintertøj i uld

Dette er en sponsoreret artikel

Hvis du ligesom mange andre har problemer med at finde tøj, som du både kan holde varmen i samtidig med at du har et fedt look og stil, så kunne du med fordel kigge med her. Mange når slet ikke at blive klar til de kolde vintermåneder eller har måske tendens til at undervurderer kulden og går derfor og fryser. Det gider vi ikke og derfor kommer vi her med 3 bud på hvordan du kan holde varmen samtidig med at du holder stilen.

Scandinavianlux er specialister i mode og kvalitetstøj. De forhandler blandt andet tøj lavet i cashmere, merinould, bambus og silke. Det er klart, at vi vil anbefaler uldtøjet til de kolde vintermåneder. Uld tempererer kroppen godt og kan derfor både bruges om sommeren og om vinteren. Så hvis du bor i Danmark er det altid fornuftigt, at have uldtøj i klædeskabet. Dette kunne eksempelvis være en cashmere sweater, hue eller bukser. Udover et fantastisk design vil du også hurtigt kunne mærke hvorfor vi taler så godt om cashmere tøj. Det er altså selvforkælelse på 1. klasse.

Joha er endnu et dansk mærke og producere tøj til mænd kvinder og børn. Joha er især kendt for deres børnetøj på grund af kvaliteten og materialerne som består af uld. Den gode uld-kvalitet har de videreført over i deres tøj til mænd og kvinder. Derfor er danske Joha også et bud på et brand med flot vintertøj. Joha tøjet kan blandt andet købes her.

Franske Bordeaux vêtements har du måske aldrig hørt om. Men det er altså et Fransk brand, som producerer vidunderligt modetøj til kvinder med et fransk look. Så hvis du ikke er bange for at være en first mover burde du tjekke deres vintertøj ud lavet i hånden i det flotte land Frankrig.

Der er flere gode grunde til at vælge produkter i materialet uld. Først og fremmest kommer uld fra eksempelvis geder og får. Uldpelsen gør at disse dyr kan holde sig varme uanset vejret. Uld er eksempelvis vandafvisende på får. Det vil sige at det yderste lag uld selvfølgelig vil blive vådt, men indenunder den våde uld vil der være et tørt lag uld, som fårene kan holde varmen. Derudover er uld isolerende. Det betyder, at materialet i godt til at holde varmen inde og holde kulden ude. Det er en af hovedårsagerne til at uld den dag i dag stadig er et rigtig populært materiale. Uld kan på mange punkter også siges at være bæredygtig. Eksempelvis skal uld ikke vaskes lige så tit som bomuld, som kan siges at skåne miljøet.