Har du husket alt hvad du skal bruge på ferien?

Flybilletten er bestilt, hotellet er booket og nu mangler du kun at pakke kufferten. Der dufter allerede af saltvand, solcreme og sydlandske drinks, men ferien bliver bedre, hvis du har fået alle de vigtigste ting med. Pakningen er forberedelse på at få den bedste tur, uanset hvilken destination i verden turen går til.

Skriv en tjekliste

Det kan virke basalt, men inden du ser dig om er du kommet afsted uden de oplader, tandbørste eller dit pas. En tjekliste giver et godt overblik over alle de ting du skal huske. Men endnu bedre er, at den hjælper dig med at de vigtigste ting puttet ned i din kuffert eller taske. Kryds af på listen når du har lagt tingene i kufferten, og få tjekket listen lige inden du tager afsted. Så slipper du får at skulle købe ekstra når du er kommet afsted. Så er der ekstra plads til shopping, hygge og god mad på turen.

Pak til vejret

Shorts er ikke det bedste til regnvejr, og vinterpelsen fylder både i kufferten og på værelset hvis temperaturen ligger over 25 grader på hele ferien. Tjek derfor vejreudsigten op til afrejse, så du får pakket det rigtige tøj til det rigtige vejr. En lille paraply er god til små byger, men der meldes regnvejr på hele turen er en god regnjakke uundværlig. Ligesom solcreme kan forhindre solskoldninger, som også kan give en dårlig dag eller to når du er afsted.

Dobbelttjek de dyre ting
Man kan altid købe sig til mange af de ting man har glemt, men der er enkelte ting på listen, som ikke er så nemme at skaffe når man først er kommet afsted. Det første er dit pas. Hvis du skal udenfor landets grænser, så dobbelttjek altid om du har fået det med, så du er sikker på du kommer afsted. Ikke alt i kufferten er uundværligt, men kan også være en dyr affære, hvis du glemmer den derhjemme. Bruger du en elektronisk cigaret, så er det helt sikkert også bedre at dobbelttjekke, at den er pakket, end at bruge tid og penge på at finde en erstatning på ferien.

 

Det gode humør

Hvis du får alle de vigtige ting med hjemme fra, så er du sikker på, at du kan nyde hele din ferie uden bekymringer. Den vigtigste ting at tage med det gode humør, så du får den bedste ferie.