Få endnu mere liv i haven med en vindspiral

En vindspiral er et smukt alternativ til haven, hvis man mangler lidt mere liv udenfor. En vindspiral ser flot og elegant ud, og den kan fås i flere forskellige størrelser og udseende. Man kan hænge en vindspiral op enten i træerne, på altanen, i havens krukker eller på et vindspiralstativ.

Uanset hvordan du vil anvende en vindspiral, vil du blive glad for den. Når man hænger dem op, bør man sørge for at de hænger i vinden. Hvis de hænger rigtigt, vil de dreje rundt i vinden.

Køb din egen vindspiral

Hos kingbo.dk er der mulighed for at købe en vindspiral på 50 centimeter. De er allerede behandlet med træbeskyttelse, så de holder i mange år. Der er snor i den ene ende, klar til at hænge op. Prisen på en vindspiral hos Kingbo.dk er fra 199 kroner pr. stk. Denne form for vindspiral er der hverken lyd eller lys i, så du kan stadig nyde fuglefløjtene, imens du sidder udenfor.

Pynt haven med vindspiraler og figurer

Pynt din have med diverse havefigurer, granitskærver i blomsterbedene og farverige blomster. Når du har en have, der prydes af liv og elegance, har du også lyst til at befinde dig i den. Savner du endnu mere liv i haven, bør du overveje at anskaffe dig et lille havnebassin med fisk i.

Det er nemt at pynte havedammen på en fin og fornuftig måde, både med figurer og vindspiraler. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din have. Hvis du mangler liv i haven, bør du fylde fuglebadet og foderbrættet op med vand og mad. Når der er gået et par dage, finder fuglene ud af at du fodre dem, hvilket er med til at skabe et aktivt fugleliv til dig.

Få endnu mere dyreliv i haven ved at fodre dem

Selvom man bor i et villakvarter i byen, er det muligt at have et rigt dyreliv. Ved at fodre dyrene med den rette mad, kan du sagtens opleve ræven med sine unger, rådyrene, pindsvinene, duerne og lignende.

For at opleve det bør du opsætte en fodertønde og fylde den op med enten hvede- eller havrekerner. Nogle blander også disse foderprodukter sammen, fordi nogle dyr helst vil have den ene slags, mens andre helst vil have den anden slags foder. Sørg også gerne for vandadgang.