Paw Patrol er børnenes superhelte.

Medmindre du har levet under en sten, kender du højst sandsynligt en smule til gruppen af små redningshunde, der har tog verdenen med storm tilbage i 2013. Det er alle børns yndlingsshow, og de charmerende hunde har hurtigt taget rollen som superhelte for de mindste. Derfor ønsker mange børn legetøj med deres yndlingshunde, og hvem er vi hvis vi nægtede dem det?

Find legetøjet der repræsenterer lige præcis din yndlingshund.

Der er mange hunde med i Paw Patrol, nogle har fastere roller end andre, men hvad de alle har til fælles er at de repræsenterer en form for nødservice. Eksempelvis bliver både politiet og brandvæsenet repræsenteret, sammen med redningstjenesten, både i form af en pilot, en livredder, og en redningshund til laviner. Endda jobs som håndværkere og bygningsarbejdere har en plads i hovedgruppen. I hvert afsnit har Paw Patrol en mission, de skal udføre sammen, som kræver mod, styrke, og samarbejde. Derfor bliver hundene set som værende et moderne svar på superhelte.

Paw Patrol figurer er derfor ikke det værste at give dit barn, da hundene repræsenterer hverdagens helte, i modsætning til gamle kendinger som Spiderman og Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ikke at det skal være en konkurrence blandt superhelte, men hvis du leder efter gode rollemodeller til dine børn, er Paw Patrol ideel. En anden positiv ting ved denne skønne og børnevenlige serie er at den er skabt i et unisex univers, og dermed får både din søn og datter stor glæde af hundene og deres fascinerende opgaver. Derfor nyder begge dine børn godt af Paw Patrol, der netop omhandler en serie af hunde, der repræsenterer hverdagens superhelte. Det kan kaldes stærke rollemodeller.

Paw Patrol er mere end bare legetøj.

Da Paw Patrol netop indeholder så mange karakterer, er det nemt for dine børn at få en yndlingskarakter i blandt de mange søde, modige, og stærke hunde. Hvis du vil overraske dine børn med en Paw Patrol figur, vil det ikke kunne undgås at de skal med i daginstitutionen, på ferie, eller over til legekammeraterne. Derfor er det ideelt at skaffe figurerne i sund plast, så de nemt kan tørres af med en våd klud; ved netop at skaffe dem i god kvalitet, har børnene også glæden af dem i mange år frem. En anden fantastisk ting ved at give dine børn Paw Patrol figurer, er at det giver børn mulighed for at lege sammen, og kunne samles om disse figurer. Her kan de nemlig nemt falde i snak om Paw Patrol eller lege med figurerne sammen på trods af sprogbarriere, og dermed nemt skabe venner på legepladsen eller på ferien. Tegneserien er populær og der er Paw Patrol, og legetøj generelt, et samlingspunkt for børn. Derfor kan det være med til at skabe stærke venskaber der varer hele livet. Har din søn eller datter en stor kærlighed til serien, vil du derfor nemt kunne vinde rollen som årets mor eller far; overrask dem derfor med deres helt egen Paw Patrol figur i dag.