Find den skønneste mode i Kerteminde

Kerteminde er måske en af de mest oversete byer på det danske landkort. Især når det gælder mode og shopping. De fleste kan nok blive enige om at Kerteminde er en særdeles hyggelig by med et rustik islæt og mange smukke historiske bygninger.

 

Kerteminde står sikkert i din bevidsthed som en lidt halvsløv ferieby som bedst fungerer om sommeren.

 

Men faktisk er Kerteminde en by som kan prale af masser af liv og entreprenør ånd. Og hvis du tager et nærmere kig på Kerteminde vil du med sikkerhed finde at der her er tale om en særdeles inspirerende lille by i det nordfynske.

Trendy modebutikker i Kerteminde – originalitet og nytænkning

 

I modsætning til de lidt større byer, hvor hovedgaden som regel er overtaget af mainstream tøjbutikker, kan du i Kerteminde stadig finde de små originale designer shops.

 

Huslejen i Kerteminde er nemlig ikke på højde med de større byer hvor det stort set kun er high street fashion som har råd til at leje sig ind i bymidten.

 

I Kerteminde kan du således gå på opdagelse i et væld af originale og helt unikke modebutikker som kan tilbyde lang større variation i udvalget. Du kan glæde dig over håndsyede kjoler og spændende designs frem for metervis af identisk stangtøj.

 

Du vil med sikkerhed kunne sammensætte et langt mere personligt look når du handler i en af de lækre modebutikker i Kerteminde.

Genbrug, smykker og accessories i Kerteminde

 

Skulle du have lyst til at supplere dit nyindkøbte modetøj med smarte og raffinerede detaljer kan du finde hvad du søger i en af de mange special shops og genbrugsbutikker i Kerteminde.

 

Med vintage second hand tøj kan du skabe et unikt og personligt udtryk – og med de rette accessories kan du for alvor sætte prikken over i’et.

 

Du kan sagtens være rigtig heldig at finde spændende genbrugstøj og designer accessories i top kvalitet til en slik.

 

Hos smykkebutikkerne i Kerteminde finder du originale smykker fra lokal områdets designere og guldsmede.

Shoppetur i Kerteminde – hygge og afslapning

 

Noget af det bedste ved at shoppe i Kerteminde er den afslappede atmosfære og de skønne omgivelser. Når du trænger til en pause i din shopping kan du med fordel trække ind på en af de fine cafeer i Kerteminde og nyde en kop gourmet kaffe til priser som ligger væsentligt under dem du finder i storbyen.

 

Ved dagens afslutning vil du uden problemer kunne finde en god restaurant hvor du og din eventuelle følgesvend kan indtage et lækkert måltid mad. Og skulle I have brug for at overnatte byder Kerteminde og omegn på et velassorteret udvalg af kvalitets hoteller.