Hvorfor købe isterninger til fest?

Guderne skal vide, at jeg gennem tiden har holdt og været til rigtig mange fester. Så jeg vil mene, at jeg efter er ret god til det og har en god idé om, hvad en god fest indeholder. For mig er det for eksempel enormt vigtigt, at lokalet er godt, pynten er flot og musikken rammer gæsternes smag. Men her for nylig opdagede jeg endnu en ting til min liste.

ISTERNINGER!

Isterninger til fest er jo altafgørende! Det virke som verdens mindste bagatel, men de har jo en enormt stor funktion – som man ikke bør nedprioritere. Selv elsker jeg en god cocktail, men jeg har bare aldrig tænkt over, hvor stor en betydning isterninger har for smagen.

Så her får du nogle gode råd omkring isterninger (selvom det måske kan lyde som et mine mindre spændende blogindlæg). Men du vil sætte pris på det bagefter. Det lover jeg!

 

 

Få iskolde cocktails som på baren

Er der egentlig noget bedre end at tage på en cocktailbar og få sig en drink, hvor man virkelig kan smage forskellen? Jeg elsker det i hvert fald. Til tider har jeg fundet det lidt træls, at bartenderen skulle fylde min drink med isterninger, men jeg har fundet ud af, at det har en meget stor betydning for smagen.

Så hvis du vil servere cocktails, der giver en oplevelse af en rigtig cocktailbar, så bør du bruge rigeligt med isterninger. Hellere for mange end for få. Og så kan du jo altid lave nogle flere cocktails, hvis det ikke rækker.

Når du først har gjort dine gæster opmærksomme på, at isterningerne er vigtige for smagsoplevelsen, så er de helt sikkert også med på at gå lidt isterninge-amok, når de laver en cocktail ti din fest.

 

Hvor købte jeg isterninger til fest?

Jeg kunne jo hurtigt konkludere, at jeg ikke selv kunne lave isterninger til alle mine 50 gæsters cocktails. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville købe mig til dem. Men hvilke muligheder er der? Det havde jeg da absolut ingen idé om.

Efter at have søgt lidt fandt jeg frem til Isklart. Dem fik jeg hurtigt en god fornemmelse af, og jeg følte mig tryg ved at handle ind til min fest hos dem. De har nemlig også ret mange gode anmeldelser, hvilket altid hjælper mig med at tage en beslutning.

Der var en rigtig god service, så jeg fortrød ikke mit valg et eneste sekund. Jeg kunne helt selv vælge, hvornår isterningerne skulle leveres, så det var en kæmpe hjælp i mit forsøg på at få festen til at gå op i en højere enhed.

Hvis jeg skal bestille isterninger til fest en anden gang, vil jeg i hvert fald bruge Isklart endnu engang. De forstod virkelig at få en kunde til at føle sig tryg i købsprocessen. Fantastisk!