Pastel er sommerens kjolefarve

Solen skinner over Danmark, og det er på tide at finde sommergarderoben frem. I år er det pastelfarver, der dominerer sommerkjolerne; de søde farver er perfekte til sommerheden. Gå på opdagelse i dit eget skab eller i butikker, så du kan finde de perfekte pastelfarvede sommerkjoler.

De fine pastelfarver

Pastelfarver er super søde og elegante. De er steget meget i popularitet de seneste år, og igen i år indtager de scenen, når det kommer til sommerens kjolefarver. De passer rigtig godt til den slags vejr, fordi pastelfarver er helt lyse, og dermed suger de ikke solens varme til sig, som mørke farver gør. Det er med til at sørge for, at du ikke bliver for varm i sommerens hede. Derudover er pastelfarver nemme at sammensætte med andet tøj og accessoires, fordi farverne er forholdsvis neutrale uden at være sort-hvide. Farverne har dermed både funktion og stil, som kan være med til at gøre din sommer uforglemmelig.

Match med blomsterne

Med sommervejret ser man naturen i dens perfekte form; grønne blade, spirende frugter og blomster i massevis. Med pastelfarver kan du gå i ét med naturens skønhed. Deres milde udtryk matcher nemlig det blide look, som naturen også har. Med kjoler i pastelfarver kan du matche med de fine blomster, der er omkring dig, og måske vil en sød lille sommerfugl måske lande på dig, fordi farverne virker så trygt velkendte for den. Kjoler i pastelfarver er perfekte til picnics, gåture i parken og afslapning i haven.

Vælg din stil

Pastelfarver er altså ofte forbundet med den sukkersøde stil, men hvis det ikke lige er dig, er der selvfølgelig også andre muligheder. Kjoler såsom Gestuz kjoler er rigtig gode eksempler på, hvordan tøj i pastelfarver kan gøres sødt, elegant, unikt, eller afslappet. Du kan selvfølgelig også finde tøj i pastelfarver som er råt, retro, moderne eller noget helt andet; du kan sagtens finde noget, der passer til din stil. Om du er til lange eller korte kjoler, til stramme eller løse kjoler, til mønstrede eller simple kjoler, er helt op til dig; du kan finde alle de typer i pastelfarver.

Gå amok i pastel

Så er det sagt; pastel er sommerens farve. De lyse farver egner sig perfekt til sommerens varme, de matcher med naturen omkring dig, og de kan fås i lige præcis den form for kjole, som du kunne tænke dig. Pastel er vejen frem denne sommer; nyd den med al dens unikke charme.