Kan du huske hvordan man regner matematik fra folkeskolen?

Hvis du svarer ja til dette spørgsmål, så er der blot en ting at sige: Sejt og mega fedt for dig!

Hvis du til gengæld svarede nej til spørgsmålet, så er du en af mange som absolut ikke kan huske alle de matematik regler, som fulgte med folkeskolen. Så hvis du sidder som forældre og skal hjælpe dine børn igennem et pensum i matematik, som du i princippet engang godt kunne regne, så frygt ej:

Procentregner.dk har lanceret en hjemmeside som er lavet for at hjælpe dig igennem folkeskolens matematik regler, så du igen kan hjælpe dine børn på vej uden at miste ansigt over ikke at huske disse (knap så) simple regneregler.

Få både udregning, formel og eksempler

procentregner er hjemmesiden der kommer dig til undsætning. Her finder du alle emner indenfor procentregning, såsom procentstigning, procentandel, find procenten, find det hele tal og så videre.

Og det bliver kun bedre! Hjemmesiden er nemlig lanceret med både en udregner, en formel forklaring og eksempler. Dette betyder, at du kan få computeren til at regnestykkerne for dig og derefter gå ind og læse om formlen eller kigge på eksempler, så du kan brillere i matematik hjælp og samtidig også forstå, hvad du har gang i!

Længere nede på hjemmesiden finder du også en masse læsning og forklaring på teorier bag de forskellige regneregler inden for procentregning, således at dine børn også selv kan tage teten når det kommer til matematik regneregler og læse mere om det på hjemmesiden.

Støtte til de gængse matematik emner

Hjemmesiden er lanceret med henblik på at det skal være gratis at finde hjælp til matematik emner. Derfor har hjemmesiden også tilføjet andre emner end blot procentregning, som du kan finde nederst på siden.

Her vil du blandt finde emner som decimaltal/brøker/procent, den lille tabel, kvadratrod regner og tid og sted.

Fælles for alle emner er at de også indeholder både beregningsværktøj, formel og eksempler, samt ekstra læsning om de forskellige regler, så der er god faglig støtte at finde inde på hjemmesiden.

Tag kontakt med flere idéer

Hjemmesiden er under konstant udvikling, og har til formål at gøre matematik regneregler mere forståelige og tilgængelige for folkeskoleelever, gymnasieelever og andre. Derfor tilføjer hjemmesiden nye emner når der er forespørgsel.

Derfor skal du ikke tøve med at gå ind på hjemmesiden procentregner og lære mere om de gængse regneregler. Herinde kan du også tage kontakt til hjemmesiden hvis du har idéer eller input til andre sider, som kunne være relevante for hjemmesiden.