Sådan er det gået med mine investeringer i september 2021

Jeg hader at tjekke min konto i banken, fordi jeg ofte ser, at der er blevet trukket negative renter. Visse banker gør det hvert kvartal, mens andre gør det i andre intervaller. Siden vi lige er bevæget os ind i et nyt kvartal, så kan jeg stadigvæk huske det. Det er ikke ekstremt mange penge, men det er selvfølgelig penge, jeg kunne have brugt på alt muligt andet.

 

Som nævnt i en anden artikel, så har jeg ikke altid været risikovillig. Jeg tænker, at de negative renter indført i 2021 virkelig har gjort, at jeg er blevet det. Hvorfor skal jeg betale -0,60% i rente om året for at have penge stående? Hvad tænker de dog på. Selv hvis jeg investerer pengene og slet ikke får noget som helst afkast, så er det en bedre idé end at have pengene stående på min konto eller mine konti. Jeg har også læst en masse artikler om at mange er begyndt at investere i år. Jeg er altså nok ikke den eneste, der føler, at de negative renter har haft en indflydelse på min risikovillighed.

 

Nå, nu antyder overskriften på dette blogindlæg, at jeg kommer til at gennemgå udviklingen på mine investeringer i september 2021. Så det må jeg hellere komme i gang med 🙂 Som du nok ved, så investerede jeg i bitcoin i starten af september 2021. Dette har virkelig været en god oplevelse, fordi jeg har lært meget af. For at lære endnu mere om emnet, så fandt jeg endnu en hjemmeside om krypto investering, hvor de skriver lidt mere end på de andre sider, som jeg har fundet. Nu hvor jeg alligevel skriver denne artikel i midten af oktober, så kan jeg lige komme med lidt ekstra information, fordi det har været et par spændende uger her på de sidste. Kursen på bitcoin har virkelig svinget meget, og det har været lidt af en mavepuster. Generelt tror jeg på den på lang sigt, men man kan altid komme i tvivl.

 

Min plan for oktober har været, at jeg skulle fokusere mere på aktier og indeksfonde, da jeg nok bør diversificere min portefølje. Det er lidt for risikabelt at have for mange penge i kryptovaluta. Hvis jeg ikke allerede har nævnt det, så bør du ikke købe krypto, hvis du ikke er villig til at tage en stor risiko og er indforstået med, at du kan miste alle dine penge. Det er jeg, og derfor investerer jeg i det.

 

For et stykke tid siden skrev jeg en artikel inde på denne blog, hvor jeg delte min fascination omkring kursen på bitcoin. Den ovenstående artikel er en fortsættelse af netop denne. Hvis du ønsker, at jeg skriver flere artikler om emnerne investering, kryptovaluta og lignende emner, så må du meget gerne skrive til mig. Det er ved at blive en større hobby for mig end forventet. Al indhold i dette blogindlæg er ikke virkelighed. Håber det var spændende at læse med 🙂