Mine investeringer og hvordan jeg kom i gang med dem

Jeg har længe været interesseret i at tjene lidt ekstra penge, så jeg har arbejdet lidt ved siden af. Dette har medført, at jeg havde lidt ekstra penge liggende. Disse penge valgte jeg at investere med – og det har jeg ikke fortrudt. Der findes mange måder at gribe investeringer an på, og i dette indlæg vil jeg komme ind på, hvordan jeg har gjort det.

 

Det er min overbevisning, at de fleste der følger med på min blog ikke har investeret før. Af denne grund føler jeg, at det er nødvendigt med følgende advarsel eller påmindelse til mine læsere. Ingen, absolut ingen kan garantere nogen former for afkast. Det gør jeg heller ikke. Du skal også vide, at der er en risiko forbundet med investering i de ting, jeg nævner i indlægget her. Hvis du ikke vil risikere at tabe dine penge, så bør du nok ikke læse videre.

 

Nu kan jeg gå i gang med at fortælle dig om mine investeringer, og hvordan jeg kom i gang, med ro i sindet. Lad os starte med aktier. Jeg var til en frokost, hvor jeg overhørte nogen snakke om en bestemt aktie. Denne valgte jeg så at købe, og det har vist sig at være en god investering. Jeg anbefaler ikke, at man køber tilfældige aktier, man lige hører om til en frokost. Jeg har blot været heldig! Efter dette læste jeg selv op på aktier og begyndte at købe dem, jeg synes lød lovende.

 

I forbindelse med en undersøgelse af en virksomhed stødte jeg på kryptovalutaer. Her valgte jeg at tjekke bitcoin kurs og så potentiale i bitcoin. Det endte så med at jeg investerede i min første kryptovaluta. Herefter har jeg løbende fulgt med i prisudviklingen og i andre kryptovalutaer. Der er så mange forskellige, og jeg har stadigvæk ikke nemt ved at danne mig et overblik i dag. Aktier er lidt nemmere for mig, fordi jeg primært holder mig til danske aktier.

 

Det følgende skal ikke ses som en anbefaling, og du bør ikke handle på baggrund af det følgende afsnit. Jeg kigger på nuværende tidspunkt også på kryptovalutaen Ether (nok mere kendt som Ethereum). Der er måske en fremtid i den, fordi den går fra proof of work til proof of stake. Som jeg forstår det, så vil det medføre, at Ethereum kommer til at bruge mindre strøm. Ret mig gerne, hvis jeg tager fejl.

 

Jeg håber, at det ovenstående har inspireret dig til at tænke over, om du bør investere i et eller andet. Det behøver ikke at være det samme som mig. For mig er det bare vigtigt at dele mine tanker med mine læsere på denne blog. Du må meget gerne smide en kommentar, hvis du føler for det. Det hjælper mig meget.

 

Det ovenstående er ikke en rigtig historie.