Jeg kan ikke pifte!

Indrømme, det er ikke særlig feminint at pifte, men det kan alligevel noget, der er sådan lidt kommanderende på en måde, det er en god måde at få opmærksomhed (har jeg da slet ikke brug for) og så er det vel bare noget man skal være.

Lidt samme følelse kan jeg se drengene på blogge Almandak.dk har haft de har i hvert fald lavet en guide til hvordan man lærer at pifte.

Min kæreste kan pifte men ikke mig selv, det er egentlig ikke noget han gør særlig tit, men engang imellem når hans f.eks. lige skal drille en eller have opmærksomhed så pifter han så ens øre blæser af.

Så det handler også om hvor højt man skal pifte, men anyway inde på deres side har de lavet en god guide til hvordan man lærere at pifte.

Der er 3 kategorier.

  1. Pifte med 2 hænder
  2. pifte med 1 hånd
  3. pifte uden hænder

Lad mig lige som det først med det samme sig at du kommer til at se dum ud, spytte og det kræver rigtig meget tålmodighed at lærer at pifte.

Jeg var selv nogle dage om at lærer det hvor jeg tog mig til 10 minutter om dagen og først efter en uge kom der en rigtig lyd frem og først efter 8 dage kunne jeg til nøds pifte, men nu efter ca. 14 dage har jeg helt styr på det.

Faktisk fordi jeg har trænet så meget er jeg blevet bedre til at pifte end min kæreste, derfor er han naturligvis også jaloux og er gået i skarp træning.

Jeg kan endnu ikke, som ham, pifte uden mine fingre i munden og det ser faktisk lidt dumt ud, men vejen til at kunne pifte uden hænder er lang og jeg skal være ærlig at sige jeg ikke magter det. Det er vel lige som at løbe en maraton, nu er det gjort, jeg er stolt men har ikke behov for at øve mere og sætte rekord, det er mere et flueben i bogen over ting man skal prøve.

Det er straks værre at sige om kæresten han er som sagt gået all in på at blive bedre, højere og vildere, hvilket er til både stor irritation for vores naboer, børn og hunde (stakkels fido). Jeg har bedt ham om at øve ude i skoven når han er alligevel ude og lufte hunden og så kan han jo også øve med den sådan den ved at når der piftes skal den komme tilbage og ikke stikke af.

Men mission ”lær at pifte” lykkedes og jeg kan sætte et flueben på min interne bucket list, så er det kun et spørgsmål om hvad min hjerne nu finder på af ting jeg bare må lærer. Det kan være det bliver surdej Boller, jeg fik aldrig rigtig prøvet trenden af under Corona og føltes mig næsten som manden på månen (alene og forladt) når jeg ikke kunne stemme i når veninderne snakkede om surdej og deres fantastiske opskrifter, men nu kan jeg da i det mindste pifte så de kan snakke om noget andet.