Disse ting er jeg opmærksom på, inden jeg tager på ferie i udlandet

Jeg glæder mig altid sådan, når jeg endelig skal på ferie. Faktisk starter jeg allerede med at glæde mig, når jeg begynder at planlægge min ferie. Der skal jo kigges på hotel, og så skal jeg finde ud af, hvor jeg skal hen. Der er så mange ting, man skal have styr på. Jeg tænker, at du lige som mig gerne vil spare en masse tid og penge, når du endelig er der. Derfor lægger jeg meget arbejde i det, og jeg har et par tips og tricks, som du også selv kan anvende.

Bestil dette kort med det samme

Betalinger i udlandet er enten altid et problem eller en udfordring, hvis man tænker på, hvor dyrt det egentlig kan være. Af denne grund er jeg personligt både oprettet hos Revolut og Wise. Begge disse banker tilbyder dig et kort helt gratis, som du kan anvende i udlandet. Du får lov til at hæve penge op til et vis beløb gratis, og så er kurserne meget gunstige.

Kender du folk, der bor i udlandet, så har de helt sikkert et eller flere af disse kort. Det er nemlig en måde, hvorpå man kan få en udenlandsk konto, og derfor får man lavere gebyrer end i Danmark. Mange anvender korterne og disse konti som deres primære konto, men det behøver du ikke. Du kan sagtens bare anvende disse kort i forbindelse med ferie. Lige nu kan jeg anbefale Wise kort, fordi det er bare det, jeg bruger mest.

Har du ligesom mig investeret i bitcoin, så kan du også overveje, om du ikke skulle bruge nogle af dine bitcoins på at handle i udlandet med. Du behøver ikke at sælge dine bitcoins for kontanter for gøre det. Nej, du kan blot oprette et bitcoin debit kort, og så er du kørende.

Uanset hvad du gør, så bestil et kort i dag. Det kan nemlig tage et stykke tid, før du får det. Det tager ikke lang tid at tilmelde sig, så det kan virkelig godt betale sig at gøre.

Søg efter rabatkoder online

Man tænker oftest over rabatkoder, når man skal købe tøj eller andre mindre ting online. Mange overser, at det faktisk også er muligt at anvende rabatkoder i forbindelse med ens ferie. Rigtig mange danskere anvender booking.com, når de skal booke et hotel. Det kan jeg godt forstå. Deres platform er meget god, og langt de fleste hoteller er derinde. Booking.com har en del partnerskaber med virksomheder, som gør, at man kan få rabat, når man booker. Du er nok medlem et sted, der gør, at du kan få rabat – uden at du er klar over det. Du burde undersøge det med det samme, fordi der er mange penge at spare.