Min 30 års fødselsdag i et lækkert festlokale

Hvad end du allerede er fyldt 30 år eller stadig har det til gode, så kender du måske følelsen af, at lige dén fødselsdag skal være noget helt specielt. Sådan har jeg i hvert fald altid selv tænkt. Det var derfor med høje forventninger, at jeg begyndte at planlægge dagen.

 

Jeg vidste allerede, at jeg ville holde min fødselsdag i festlokaler odense c. I mit hoved var der ikke andre muligheder, da jeg selv bor i Odense C, og det samme gælder for størstedelen af mine venner.

 

I dette blogindlæg vil jeg gerne give jer et indblik i mine overvejelser og selve festen. Måske nogle af jer kan bruge det til inspiration?

 

 

Lækre festlokaler på havnen

Jeg ville gerne finde et lokale i Odense C, men jeg havde alligevel også nogle krav. Det skulle først og fremmest ikke være slidt eller i den mindre kønne ende. Jeg ville jo gerne holde en flot fest, som også gav noget lækkert til øjnene.

 

På den anden side er jeg heller ikke millionær, så det skulle heller ikke blive alt for dyrt. Der skulle jo gerne være penge til alt det andet, som også høre til en 30 års fødselsdag.

 

Heldigvis fandt jeg DOK5000, som jeg egentlig har kendt længe. De har nogle vildt billige festlokaler odense, som også har et ret cool udtryk. Alle lokalerne er i beton, hvilket matcher den stil, som jeg gerne ville køre med min 30 års. Så det var jo helt perfekt! Og selve lokationen for lokalerne var jo også et stort plus, da det er lækkert at kunne trække noget luft ved Odense Havn.

 

Dem vil jeg helt sikkert bruge en anden gang, hvis jeg skal leje et festlokale i forbindelse med en anden begivenhed.

 

 

Sådan forløb festen

Til start vil jeg sige, at det var en helt fantastisk fest, som jeg aldrig kommer til at glemme! Det var så skønt, at alle dem, jeg holder mest af, havde lyst til at fejre min runde fødselsdag.

 

Jeg ville gerne holde festen om aftenen. Derfor inviterede jeg mine venner og min familie til aftensmad i de skønne lokaler på Odense Havn. Jeg havde bestilt noget catering med en lækker buffet, hvor der var noget for alle. På den måde kunne jeg være sikker på, at der ikke var nogen, der gik sultne hjem.

 

Derefter havde jeg sørget for et live band, som kunne spille noget god musik hele aftenen. Jeg syntes ikke, at det bare skulle være en playliste, nu hvor dagen betød så meget for mig.

 

Under hele aftenen var der også fri bar, som alle kunne nyde lige så meget af, som de havde lyst til. Det så ud til, at alle satte pris på lige præcis dét initiativ! Der er da heller ikke noget slår følelsen af happy hour hele festen igennem!