Giv dig og din bolig nyt liv

Knokler du for at holde din bolig ren, lækker og præsentabel. Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du nu gøre det meget lettere at holde din bolig. Blødgøringsanlægget fjerner nemlig kalken så du ikke skal knokle med kedelige og hårde rengøringsarbejde og samtidig giver det dig en beauty opdatering, helt uden at du skal arbejde for det.

Hvilke fordele er der for mig og min bolig i et blødgøringsanlæg?
Det kalkfrie vand giver dig mange fordele i hjemmet. Dit hjem slipper for kalkaflejringer i rør og i varmtvandsbeholder og du kan faktisk reducere dit energiforbrug med 30%. Derudover Undgår du også kalk i slanger, filtre og dyser til fx vaskemaskinen, opvaskeren og kaffemaskinen. Du undgår dermed en masse vedligeholdelsesarbejde og dine vand drevne hårdhvidevarer og husholdningsapparater kan forlænge deres levetid i op til 5 år. Alle disse produkter vil med mindre kalk i vandet også få et mindre sæbeforbrug. Derudover sætter der sig ikke kalk på fliser, toilet, vask og armaturer, hvilket betyder at du undgår en masse hårdt rengøringsarbejde og samtidig kan spare penge på rengøringsmidler og afkalkningsprodukter. Du skåner altså også miljøet for en masse kemikalier.

Beauty fordele
Der er også fordele for dig ved et blødgøringsanlæg. Når du går i bad, åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand. Blødt vand i hanerne vil give dit hår ny energi og det vil blive mindre slidt og lettere at rede ud. Din hud bliver blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden. Du kan derfor nedsætte dit behov for både shampoo, balsam, fugtighedsgivende lotions, cremer og olie til håret. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig økonomisk på skønhedsprodukterne.

Hvem kan få et blødgøringsanlæg?
Faktisk kan alle få et blødgøringsanlæg hos Aqua Danmark A/S. Anlægget skal installeres der hvor vandet kommer ind i boligen, dvs. inden varmebeholder osv. Det betyder, at hvis du bor i et lejlighedskompleks vil det være en investering som boligforeningen skal foretage. Hvis du derimod er bosat i egen privat bolig, så er der ingen forhindringer. Blødgøringsanlæggene er kompakte og har et flot designudtryk og kan placeres i både kælderen, et skab, på gulv eller på en hylde. De er altså lette at implementere.