Pink og Lyserøde smykker på mode

Pink er en dynamisk farve, der symboliser friske og dristige passion med den blide renhed. At

Nu kan du være skeptisk, når vi siger, at lyserøde smykker har magt. Men pink står for så mange kvaliteter, som er værd at inkorporere i dit look. Pink er ikke kun et symbol på universel kærlighed, harmoni og venskab, men det er også kendt som en farve, der inspirerer til kreativitet, empati og accept. Stort Udvalg af smykker hos viclara kan ses her.

En af de forbindelser, som du sikkert allerede kender, er pinks forbindelse med romantik. Når alt kommer til alt, når Valentinsdag nærmer sig, kan du ikke undslippe de røde, lyserøde og hvide dekorationer overalt. Hvorfor er det? Med den dybt rodfæstede tradition, hvor rødt repræsenterer lidenskab og kærlighed, og hvidt er et symbol på renhed og uskyld, binder kombinationen af ​​de to farver (alias pink) smukt de to symboler sammen i perfekt harmoni. Er det ikke romantisk?

Et andet almindeligt tema med farven pink er GIRL POWER. Pink er et symbol på ensretning, livlighed og accept: alle værdier, som de dygtige piger og verdensforandrende kvinder har brug for i deres arsenal. At drysse noget pink i din mode er måske bare en påmindelse om, at folk er nødt til at komme derud og ændre verden.

Måske er det smukkeste, pink kan være, i en ædelsten. Der er et bredt udvalg af lyserøde ædelstene at vælge imellem. Da rød er en fremtrædende ingrediens i en lyserød ædelsten, har mange traditionelt “røde” ædelstene lyserøde modstykker. T

 

Styling lyserøde smykker

Med styling af lyserøde smykker er der to veje, du kan gå. Omfavn en fed farve med lyserøde smykker, der skiller sig ud i mængden.  Det er trods alt kun dig, der ved, hvad din mode har brug for. Når det er sagt, så er her vores bedste farvesammensætninger, som vil komplimentere dit udvalg. Et Par lyserøde smykker med juveltoner.

Der er noget at sige til at bære safirblå og smaragdgrønne toner med nogle lyserøde smykker. Mørke juveltoner fremhæver virkelig de energiske elementer i lyserøde smykker. Især med smykker i gult guld har denne elegante kombination en uundgåelig sofistikeret atmosfære, hvilket gør den perfekt til din næste date-aften, jobsamtale eller arbejdsfunktion.

Vores bedste råd til dette ensemble? Du kan aldrig bære det for meget. Træk den ud, når du har brug for det, og vi kan love, at du ikke vil fortryde det.

Gå den modige vej med korallyserøde smykker med tropiske appelsiner eller gule farver.

Vær en lys og shine klar med en koral rosa, orange og gul farvepalet. Du kan ikke altid slikke sommersolskin, men med et outfit som dette kan det være sommer hele året rundt. Bær dine koraltoner i sølvfarvede omgivelser for en tydelig sydvestlig stemning, der giver en vis kontrast fra den ellers lys farvekombination. Mads Z tilbyder smykker med pink safir.

Klæd dig som kongelige med lyserøde smykker, sammen med tøj med bløde gule og hvide accent.

Du kan føle dig som en prinsesse hver dag, når du style lyserøde smykker med hvide og bløde gule toner. Disse tre farver, når de hvirvles sammen, skaber et magisk outfit. Forestil dig de blødeste hvide blonder, det blide gule skær fra levende lys og en blød rosenrød, der dufter lige så sødt som en ægte rose.