Få tid i hverdagen uden rengøring

Vi kender det alle sammen. Dagen er omme, og vi længes efter at komme hjem og slappe af, være sammen med dem vi elsker, eller blot flade ud efter en lang dag. Men der er ting der skal gøres. Rengøring, oprydning og andre pligter, tager en masse tid, og kan være svært at overkomme. Det er ting der tager tid fra vores fritid, vores familietid eller kvalitetstid med en kær. Derfor kan du med fordel kigge ind i, hvad en rengøringshjælp og service kan gøre for dig, din virksomhed og din tid derhjemme.

Rengøringsservice

Du kan med fordel, hvis du ejer en virksomhed, har part i en virksomhed eller andet, kigge ind i rengørings- og ejendomsserviceselskabet Pulira. Pulira er en virksomhed der ønsker at skabe gode resultater for dig, give den bedste service og sørge for, at du kan bruge din tid på andet end rengøring. Pulira er en virksomhed beliggende i Ishøj, og med en masse dygtige og kvalificerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Virksomhedens navn Pulira, stammer fra det italiensk ord for rengøre, og virksomhedens motto og vision er at en ren verden, er en bedre verden. Tøv derfor ikke med at kontakte Pulira ved hjælp af linket ovenfor, og læs meget mere om deres historie og vision.

En EjendomsButler

Nu tænker du måske, hvad i al verden er en butler og hvad har det at gøre med rengøring? Jo, Pulira har kaldt deres betroede og dygtige medarbejdere for butlere. Grunden til at bruge dette navn om medarbejderne, kommer af den høje service, som du som kunde kan opleve. En butlers opgave er netop at sørge for din kunde, og være der for kunden, og netop dette kan du regne med, når du laver en serviceaftale med Pulira. Dette garanterer de, netop fordi deres medarbejdere, har flere års erfaringen indenfor feltet, og er derudover uddannet yderligere hos Pulira, således de er klar over det store ansvar de har, når de bliver din Ejendomsbutler. Så om du ønsker hjælp med rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, hjælp til et flyttesyn eller andet, så står Pulira klar.

Rent er godt

Det at være i et miljø der er rent, ryddeligt og godt taget vare på, ja det skaber mere ro. Man fungere bedre, skal ikke tænke på skidt og støv, men kan blot forholde sig til det, der nu er ens opgave. På arbejdspladser med kontorer og andet, hvor man eksempelvis invitere en kunde ind, eller arbejder mange timer om dagen ved et skivebord, ja så er det vigtigt at det fremstår rent, lækkert, velholdt og præsentabelt. Det er Puliras fornemmeste opgave at hjælpe dig og din virksomhed med dette, således du blot skal passe dine egne arbejdsopgaver.