Få en flot ny have

Vi elsker alle sammen en pæn og hyggelig have, hvor vi har mulighed for at opholde os med venner og familie, når vejret ellers tillader det. Mange af os elsker derfor også at indrette vores have, så vi kan sætte vores eget personlige præg, og få lige netop den have, som vi gerne vil have.

 

Når det kommer til at få en ny flot have, er der mange ting man kan gøre. Det er alt lige fra de planter og vækst man gerne vil have, såsom blomster, bede, buske, hæk, træer og andet grønt, til belægning af fliser og sten til gangarealer, fliseterrasser med mere. Mange havemiljøer kan dertil have godt af tilbygninger, såsom skure, terrasser, anneks og andet.

 

Inden du går i gang med din nye have bør du derfor nøje overveje, hvad det er for en have du ønsker dig. Her kan det være en god ide at tage udgangspunkt i en havestil, som passer til dine ønsker og behov. Det gælder også om at overveje, hvilke elementer du ønsker i din have. Se med her for lidt tips og inspiration, når du have en ny flot have.

Ny græsplæne

Har du ikke allerede en græsplæne i din have, kan dette gøre underværker for haven. En græsplæne vil give masser af grønt og natur til udtrykket i din have, og vil samtidig være behageligt at gå på, sammenlignet med grus, sand eller den bare jord.

 

Der kan være behov for en rydning og udgravning, inden du kan gå i gang med din nye græsplæne. Her bør du også overveje en planering, så du får en plan og lige græsplæne. Du kan selv så din græsplæne, eller gøre brug af rullegræs.

Belægning af fliser og sten

Belægning af fliser og sten i haven kan også gøre underværker, og kan eksempelvis lægges til gangarealer, der kan forbinde havens elementer, eller som en helt ny fliseterrasse, hvor du kan opholde dig med familien om sommeren. Belægning af fliser og sten kan også være til en helt ny indkørsel.

Overvej en professionel havemand til din nye have

Der er store fordele ved at overveje en havemand til din nye have, som ikke mindst har at gøre med, at du ofte vil være sikret det bedste resultat med professionel haveservice. Professionel haveservice er både fordelagtigt når du skal have lavet en ny have, men også på den efterfølgende vedligeholdelse af haven, for at holde haven pæn.

 

Samtidig er en af de store fordele ved professionel haveservice, at du også er sikret den rigtige rådgivning. Rådgivningen kan du både få før, under og efter, at du har fået din nye have. Det kan være rådgivning om den rigtige havestil, hvilke elementer du bør gøre brug af, og hvordan du sikrer de bedste vækstbetingelser i din have.