Er du også utålmodig på dine pakker? Sådan kan du se, hvor de er henne

Internethandel er større end nogensinde, og Corona-pandemien har kun hjulpet det på vej. Men det kan være nervepirrende at bestille en stor ordre og vente på den. For hvordan kan man være sikker på, at den faktisk er på vej?

Snyd og svindel har vi alle hørt om, men med pakkesporing kan du let holde øje med, hvor i verden din pakke er henne. Det er dit garantibevis for, at den er på vej.

Hvad er pakkesporing?

Du kender garanteret til pakke sporing i forvejen. Det er både tilgængeligt for privat- og erhvervsforsendelse, og det er din garanti for, at der er noget på vej til dig.

Med pakke sporing får du, ved bestilling af fragten, et nummer, der ofte sendes på mail eller SMS. Nummeret kan du taste ind i diverse sporingsfelter, og så vil enten et kort eller en guide fortælle dig, hvor din pakke er henne lige nu.

Pakke sporing registreres, når en pakke bliver ”tjekket ind” et nyt sted. Hver gang du indleverer en pakke, bliver den registreret, og hver gang den skifter hænder eller sted, bliver den scannet igen. På den måde er det let at følge med i dens rejse.

Først når pakken udleveres, scannes den ud af systemet, og pakke sporing vil ikke længere være muligt. Der er altid risiko for, at en pakke bliver væk undervejs, men sandsynligheden er meget lille.

Er pakke sporing sikkert?

Pakke sporing er helt sikkert. Som allerede nævnt, så er der altid risiko for, at pakken bliver væk. Det er dog en meget lille chance, og det sker heldigvis meget sjældent.

Postbuddet passer godt på dine pakker, og de professionelle medarbejdere sørger for fortrolighed og privatliv. Du skal ikke være bange for, at det, du sender, havner i de forkerte hænder.

Du kan udlevere din pakkesporingskode til den, der skal have pakken – hvis de da ikke selv modtager én over SMS. På den måde kan begge parter holde øje med, hvor pakken er henne. Det giver ekstra fortrolighed, da modtager kan se, når pakken er afsendt.

Skulle pakken blive glemt et sted, så gør pakke sporing det nemt at opsnuse den. Det kan jo være, det er faldet om bagved et sted, eller at postbuddet har glemt den. Så bør den ligge, hvor den sidst blev registreret, og kan hurtigt blive sendt videre.