Dekorationen til din sommerfest!

Sommeren nærmer sig, vejret bliver bedre. Dermed stiger lysten til at holde en fed fest, for sine venner, familie eller kollegaer, og hvem elsker ikke en god fest i venskabeligt lag? Det har måske været en lang vinter, og man trænger til at skeje lidt ud. Men hvordan holder man så den perfekte sommerfest, og hvordan pynter man op til en sådan lejlighed? Det vil denne artikel forhåbentlig være med til at besvare, så du kan byde dine gæster velkommen til årets fest.

Spar på tiden

Først og fremmest er det vigtigt at sætte rammerne for en sådan begivenhed. En af de bedste måder at gøre det på, er ved at have faciliteterne i orden, og dermed have den rette dekoration på plads. Du kan fx bruge et par dage på at folde servietter til svaner eller ballondyr, men har man ikke set det før? Du kan også bruge dagene på at gennemgå Youtube og finde DIY(do it yourself)- videoer. Derefter skal du ud og købe genstandene, og derefter bruge tid på at lave de DIY-dekorationer, som desværre aldrig bliver helt som forventet. Tredje mulighed kunne være at købe alt pynt i de almindelige butikker, der jo har et lille udvalg. Det bliver nok næppe noget gæsterne drager inspiration af til deres egne fester.

En fest må gerne have et personligt præg, og hvilken bedre mulighed end balloner med tryk? I stedet for at bruge timevis på DIY med tusch, limstift og saks, kan du hurtigt og nemt på ctiparty, sidde fra din computer, og designe dine egne balloner. Så er dekorationen til din sommerfest klaret, og det eneste du skal gøre, er at bestemme hvordan de skal se ud. Balloner er en fast bestanddel af enhver fest, og en fest må gerne være noget for sig.

Balloner til enhver lejlighed

Du kan få ballonerne i 2 forskellige størrelser, og over 20 forskellige farver. Derfor er der rigelig mulighed, for at få lige nøjagtig de balloner med egen tekst, som du ønsker.

Er det en vennegruppe, som trænger til en sjov aften. Ja, så kan du nøjes med et mindre parti balloner, hvor du tilføjer dit eget finurlige tryk. Men er du en virksomhed, der skal holde årets sommerfest, kan logoballoner være oplagt. Så er man ikke i tvivl om hvem der holder det brag af en fest, som det forhåbentlig bliver. Skal ballonerne bruges til et større event, eller et sponsor-arrangement, hvor du skal ud og vise flaget for jeres virksomhed. Så kan der heldigvis også bestilles større partier af reklameballoner, så jeres virksomhed ikke går i glemmebogen lige foreløbigt.

Siden du har clicket på denne guide, er der stor sandsynlighed for, at du har en fest der skal holdes. Hvis den skal sidde lige i skabet, så skal du helt klart have fat i nogle balloner med tryk. Så hvis du gerne vil have din fest til at være ekstra mindeværdig, så skab dit eget Design her fra en laptop eller pc.