At mikse og matche storpige tøj

Hvis du er på jagt efter stilfuldt tøj til store piger, er du kommet til det rigtige sted! I denne artikel tager vi et kig på nogle af vores foretrukne storpige tøjmærker, der tilbyder stilfulde og smukke tøjmuligheder, der passer lige ind i din unikke stil. Uanset din kropstype eller størrelse, er der helt sikkert noget, du vil elske!

Der er så meget storpige tøj derude, der er smukt. Du kan finde alt fra kjoler til nederdele til jakkesæt. Uanset hvad du leder efter, er du sikker på at finde noget, der passer til din stil og får dig til at føle dig smuk.

Selvom der er meget forskelligt tøj til store piger derude, kan det nogle gange kan det være svært at finde noget, der passer til din stil og samtidig er komfortabelt.

Meget af det storpige tøj du finder hos Mapeo, kan du mikse og matche, så du får et fuldendt look. Samtidig kan meget af det bruges sammen med andet tøj. På den måde sprænger du ikke budgettet, selvom du skal have noget nyt og lækkert tøj.

Få mere ud af dit tøj

Ved at mikse og matche dit forskellige tøj i garderoben, har du mulighed for at få mere ud af det tøj du har til rådighed. Så udover at det er en god måde at have flere forskellige outfits på, så er det faktisk også en slags spare tips, at være god til at mikse og matche dit tøj.

Vælg eksempelvis en neutral underdel som du kan matche med forskellige overdele, og vice versa. På samme måde kan du også få noget mere kulørt og mønstret tøj i brug, og stå lidt mere ud, hvis du måtte have lyst til det. Det kan selvfølgelig være en smagssag, og derfor er der også mange som vælger plus size tøj i mere neutrale versioner.

Populære storpige mærker

Siden 2016 har Mapeo haft fokus på at finde de bedste brands der fører tøj i str. 42-58. Siden da er der sket meget (heldigvis). Udvalget er blevet markant større, og der er kommet mange flere mærker til. Det ser vi som en rigtig god ting, men samtidig kan det også gøre det sværere at navigere i det stadigt større udvalg. Derfor sætter vi en ære i, ikke nødvendigvis at have det største udvalg af mærker og varer, men til gengæld bestræber vi os på at have det bedste.

I skrivende stund finder du således 17 forskellige mærker fra både danske og internationale producenter. Hos Mapeo er der udvalgt de mest populære mærker, som de også selv kan stå inde for. Derudover hjælper de med at gøre det så nemt som muligt at finde den rette størrelse, ved at have detaljerede målskemaer. Derved kan du nemt finde den rette størrelse.