Kærlighed og dens forskellige former – Guide til kærlighed

Mange kender til ordet kærlighed. Omkring 70% af alle skrevne sange handler om kærlighed. Hvorfor er kærlighed så vigtigt, og hvilke forskellige former for kærlighed findes der? Der vil i denne artikel prøves at besvare disse spørgsmål.

 

Kærlighed er allermest kendt ved den ene form som er kærlighed over for en partner. Det er ofte den der beskrives i sange, og den handler om en kærlighed som er meget stærk over for en enkelt person. Dette er ens partner. Mange liv bliver påvirket i en specifik retning på baggrund af denne type kærlighed. Den kan få mennesker til at skifte hele sin omgangskreds, karriere, og endda også sin personlighed, hvis det er nødvendigt for at holde et forhold i gang. Dette er en meget stærk type kærlighed.

 

En anden type kærlighed er kærlighed til sig selv. Denne type kærlighed er ikke lige så velkendt, men den er meget vigtig at fokusere på, hvis man vil leve et liv med massere af glæde. Et ordsprog hedder “ Man kan ikke elske andre før man lærer at elske sig selv” Det betyder at kærlighed er noget der arbejdes med indefra og ud. Kærlighed over for sig selv er ubetinget, men mange mennesker føler ikke denne kærlighed over for sig selv. For at få mere kærlighed til sig selv, så er det vigtigt at man er sød ved sig selv, og at man forkæler sig selv. Fx. så kan det være at man ser hele udvalget af dildoer på mshop, hvis det er det som vil forkæle en selv. Det kan være at det er sådan at man har lyst til at forkæle sig selv, eller også så kan det være at man køber noget fra slikbutik, hvis det er det, som man har lyst til.

 

Kærlighed og dens andre former

Kærlighed kan også have andre former, udover kærlighed for sin partner, og sig selv, så kan man også have kærlighed over for sin familie og venner. Denne kærlighed er meget forskellig ud fra hvor tæt et bånd, som man har med personen. Der er mange forskellige personer, som også har kærlighed over for deres passion. I de fleste tilfælde så er denne kærlighed forbundet med en hobby. Det kan være at spille et instrument, eller at dyrke en sport. For færre mennesker, så er denne kærlighed også til deres arbejde. Det kan være en professionel fodboldspiller, en professionel pianist, en der ejer en sexbutik specialiseret i anal dildoer, eller en meget passioneret akademiker.  Kærlighed kommer i mange forskellige former. Det vigtigste er at man finder noget som man holder af, og hvis man kan gøre det til sit arbejde, så er det bare endnu bedre, og de fleste mennesker der gør dette er meget glade for deres liv.