Babyshower – alt til den store dag

Det er ikke længere kun i USA, at man kan forvente at blive inviteret til et babyshower i ny og næ.

Traditionen har i den grad vundet indpas i Danmark og bliver af mange betragtet som et helt uundværligt eller i hvert fald meget kærkomment arrangement.

Men det er altså også bare en oplagt mulighed for at forsøde den lange (og på underlig vis også korte) ventetid med et hyggeligt arrangement, der minder en om alt det dejlige, der venter lige om hjørnet.

Hvad skal man huske som gæst

Hvis du er blevet inviteret til et babyshower og aldrig har prøvet at være til sådan noget før, så kan du først og fremmest forvente, at du skal ud og købe en gave.

Find gerne en sød lille ting til babyen, som får alle de andre gæster til at sige “Ejjjjjj, hvor nuttet!”. Så har du klaret det godt.

Derudover kan du forvente kager og søde sager i lange baner, og hvis du er vant til at sociale arrangementer er lig med en mulighed for at drikke sig en kæp i øret, så kommer du til at gå forgæves.

Der er nok snarere økologisk urtete på kanden. Så slipper du også for de dumme tømmermænd.

Hvad skal man huske som initiativtager

Hvis du er ved at stable et babyshower på benene for din gode veninde eller søster, så er her nogle gode tips til, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for en vellykket dag.

Først og fremmest kan det være en festlig og god ide at købe pakker, som indeholder festlige kopper, balloner og pynt, der med det samme kan være med til at sætte stemningen.

Så i stedet for at trevle alle supermarkeder tynde for både at finde balloner og søde og passende lys, så kan man købe det hele samlet i en pakke. Det er altså super smart og super nemt.

Derudover bør du huske at koordinere det med hendes eventuelle respektive. Det er bare lidt ærgerligt, hvis festen kommer til at foregå ude på toilettet, fordi den gravide for tiden lider af slem kvalme og opkastninger.

Så meget for alle de kager, du har medbragt!

Kodeordet er hygge. Så gør det hyggeligt! I stedet for at stresse og have for mange forventninger, så skru tempoet ned, og tag din veninde i hånden.

Er der lidt sødt at spise og nogle ting, som den gravide kan lide at indtage, så er alt godt.