3 trendende vægdekorationer lige nu

En af de største udfordringer når man skal indrette hjemmet er at finde ud af hvad der skal hænge på væggene. Står du og har den udfordring lige nu, så er her tre trendende bud på hvad du kan pryde dine vægge med.

Verdenskort i træ til væggen

En af de største trends lige nu er trædekorationer til væggen og i denne kategori er verdenskort i træ meget populære. Det er ikke bare smukt i træ, men også lærerigt og giver dig mulighed for at anvende det som en reminder over alle de steder du har været i verden ved at sætte små stjerner el. klistermærker på.

 

Verdenskort i træ fås i forskellige udgaver. Nogle er helt nøgne og den eneste variation er den farve du vælger træet i, mens andre har landegrænser og sågar landenavne. I sidste ende er det op til dig at vælge det verdenskort der passer bedst til din stil i hjemmet.

 

Du kan desuden også få Danmarkskort i samme stil, hvis du har et ønske om dette i stedet for.

Personlige plakater

Personlighed er alfa-omega i din indretning, uden personlighed bliver der bare super kedeligt. Personlige plakater er en oplagt mulighed til at få noget dominerende personlighed ind i stuen, soveværelset el. køkkenet.

 

Personlige plakater er blevet rigtig populære og derfor er der efterhånden også et væld af muligheder for at lave en personlig plakat. Herunder kan du se et udpluk af personlige plakater:

  • Navneplakater
  • Fødselsplakater
  • Fotoplakater
  • Stjernetegnsplakater
  • Kæledyrsplakater

Hver type plakat kommer også i yderligere forskellige designs og giver altså mulighed for at vælge den stil der passer bedst til din indretning kombineret med dit eget personlige touch.

Planteophæng

Planter er ikke bare pæne vægdekorationer og dekorationer i hjemmet i det hele taget, de er også med til at skabe et bedre indeklima, hvorfor der er hele to gode grunde til at udfylde vægdekorationen med planter.

 

For at integrere planter i vægdekorationen skal man have fat i planteophæng. Planteophæng kan være mange ting, men i dette tilfælde tænker jeg specifikt på ophæng der kan holde potteplanter oppe så det nærmest ser ud som om de flyver. Alternativer kan dog være hylder el. hængepotter der også vil give en anden dimension til vægpynten.

 

Nu har du fået tre gode og populære bud på hvad du kan hænge på dine vægge som vægdekoration, men der er mange andre gode ting du kan bruge som vægdekorationer. Nogle af de mest oplagte også at nævne her på falderebet er: malerier, fotorammer med personlige fotos, vægklistermærker, maling, hylder med diverse ting på.

 

Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan gøre med din vægdekoration, men det er altid godt at variere den og sundt for indeklimaet at bringe nogle planter ind i den.