Få flere farver ind i garderoben – sådan starter du

Hvis du kan lide at følge med i moden og tiden tendenser, har du måske også bidt mærke i, hvor meget fokus der er kommet på farver inden for de seneste år i modebranchen. I dag er der fokus på den store glæde, det kan give, når man har mange farver på. Det kan også være endnu en god grund til, at man vælger at fokusere på at få flere farver ind i garderoben. Det behøves ikke bare at være noget, man gør for at være med på noderne, det kan også være noget, man gør for at få mere glæde ind i hverdagen.

Start med det små …

Det er klart, at det kan kræve meget mod at gå fra grå, sort og hvid til et vælg af farver fra den ene dag til den anden. Men så er det heldigt, at der heller ikke er nogen, der siger, at det er sådan, det behøves at være. Du kan nemlig med fordel starte i det små, så du lige så stille vænner dig til at få flere farver ind i din hverdag. Det kan f.eks. være, at du starter med at finde et rødt halstørklæde, som du kan tage over dit outfit.

En rød kjole er noget, alle kan være med på

Der er nogle klassikere inden for tøj, som er klassikere af en grund: de fungerer altid. Det er lidt sådan, man taler om “den lille, sorte kjole”, enhver kvinde bør have i sit klædeskab. Det kan også være meget fint at have sådan en, men skal der være fokus på farver, kan du hive en anden klassiker frem i stedet for: den lille, røde kjole. Her er der masser af farver, men det er alligevel så klassisk en kjole, at man måske ikke føler sig så “vovet”, som man ellers ville gøre i meget andet farverigt tøj. Du kan finde røde kjoler til kvinder inde på https://roedekjoler.dk/ med det samme.

Hvorfor skræmmer farver dig?

Har man svært ved at komme i farverne, selvom man gerne vil, er det måske også på tide, at man begynder at reflektere over, hvordan det kan være. Er det andres blikke mod dig, du ikke har lyst til, når du vælger det sorte outfit frem for det med farver? Er det tilfældet, skal du måske overveje, om det virkelig er sådan, du har lyst til at lade dig indrette her i livet.