Vores sommerferie ved Gardasøen

Hvis du overvejer at tage til Gardasøen på ferie, så har det kun mine varmeste anbefalinger. Jeg har været afsted med familien, og det var virkelig en oplevelse og et område, som der er værd at tage til. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vores sommerferie til Gardasøen har været, så læs med i denne artikel.

Vi lejede en bil til Gardasøen

For at komme afsted til Gardasøen lejede vi en bil ved et godt rejseselskab, der kunne tilbyde os en god pris for at leje en bil. Vi fandt hurtigt ud af, at det bestemt ikke er alle steder, der er lige billige. Vi tog bilen til Gardasøen med os i, og her blev vi virkelig imponerende over det syn, som vi mødte.

Smuk natur ved Gardasøen

Hvis man kan lide smuk natur, er Gardasøen en god destination at tage til. Der er mange, der finder det enormt afslappende at være ude i naturen, og man kan også meget nemmere tale sammen, når man holder ferie på denne måde. Det er klart, at man også tager på ferie, fordi man gerne vil komme tættere på sin familie, og det er altså bare som om, at det nogle gange bliver en del lettere, når man er i naturen i stedet for f.eks. at være i en storby, hvor vi også nogle gange har valgt at tage på ferie.

Vi boede i en smuk feriebolig

Mens vi var på ferie ved Gardasøen havde vi lejet en smuk feriebolig, hvor der virkelig også var udsigt til noget skøn natur. Det var en sand glæde at stå op til hver dag. Det gjorde endda, at det var meget nemmere at stå op, og jeg er altså typen, der godt nogle gange kan lide at ligge og blunde lidt, når jeg nu er på ferie. Men sådan var det ikke i denne omgang. Vi så mange solnedgange, og der var også en morgen, hvor vi stod tidligt op, fordi vi gerne vil opleve solopgangen. Og sikke et syn. Det var virkelig det værd at sove i lidt færre timer.

De hyggelige byer rundt omkring Gardasøen

Tager man på ferie til Gardasøen, skal man ikke snyde sig selv for at tage til de små byer, der er placeret tæt ved Gardasøen. Her kan man f.eks. opleve at få virkelig god italiensk mad, og mange forbinder også ferie med, at man spiser noget lækkert.