Udendørs jacuzzi til haven

Der findes få ting, der er lige så afslappende som et spaophold, så hvad kunne være bedre end at tage en lille bid af dette med til dit eget hjem. Med en udendørs spa kan du for alvor få slappet af efter en hård arbejdsdag eller en hård træning.

Udendørs jacuzzi, som også kaldes udendørs spa eller udespa, er en luksus, der er blevet mere og mere populær over de seneste par år. Om det skal være til sommerhuset eller om det skal være til haven eller terrassen derhjemme. Heldigvis kan en udendørs jacuzzi bruges både om sommeren og om vinteren. Det er ikke kun om sommeren det er en luksus at sidde i, det kan også være en dejlig oplevelse at sidde med familien eller vennerne i det varme vand på en kølig efterårs- eller vinterdag.

Du får med en udendørs jacuzzi et hyggeligt samlingspunkt for familie og venner du kan bruge året rundt.

Hos Spalageret som er eksperter i udendørs spabade, finder du et stort udvalg af udendørs jacuzzi i forskellige varianter og størrelser. En ting de har til fælles at de er i god kvalitet, og de bringer afslapning og luksus hjem til dig. Du finder på hjemmesiden et stort udvalg af forskellige størrelser og modeller.

Så du finder helt sikkert også et udespa der er lige i din smag og opfylder alle dine ønsker og behov.

Udover udendørs jacuzzi, har vi selvfølgelig også alt det spatilbehør du skal bruge til din nye udendørs spa, så du får den optimale spaoplevelse. Hvis du har et behov for en større spa, så forhandles der også de populære Swimspa som også kan bruges til at få lidt motion ved at bringe svømmetræningen hjem i haven, samtidig med at du får en skøn spaoplevelse.

Levering og placering af jacuzzi

En udendørs spa kommer i flere forskellige størrelser, men fælles for dem alle er at de vejer forholdsvis meget.

Man skal derfor overveje hvordan man vil have sin udendørs spa placeret i haven eller på terrassen og om terrassen kan holde til vægten fra et udespa fyldt med vand og mennesker.

Ligeledes skal man overveje hvordan man gerne vil have flyttet udespaet ind i haven eller ind på terrassen, da det ikke er alle spaleverandører der har inkluderet en service med kran, som kan løfte spabadet ind på den ønskede placering.

Plug and play

Når du bestiller en spa fra Spalageret, så er der tale om et ‘plug and play’ koncept. Det vil sige at når du modtager spaet, så skal du blot fylde karret med vand og koble den til strøm. Så er din udendørs spa faktisk klar til brug, så snart vandet er varmt.

Du får næsten ikke en nemmere løsning, når du skal vælge udendørs spabad.