Festfyrværkeri til festen

Skal du holde en stor fest eller en anden stor begivenhed? Så overvej et imponerende festfyrværkeri til at overraske dine gæster eller måske som en gave til værterne?

Det hele starter med et uforpligtende tilbud – det tager 1 minut er helt gratis at modtage tilbuddet på et fyrværkerishow – se mere her.

Faktisk kan du være med i planlægningen og sammensætningen af fyrværkerishowet, hvis du har specielle ønsker til effekter, som du gerne vil have inkorporeret i showet. Det kan være store luftbomber med en unik effekt, en står vifteeffekt i guld eller farver, romerlyskugler som fylder hele himlen?

Fejrer du rundt eller jubilæum, kan du få tallet skrevet med ildskrift, som brænder inden det store show starter. Det kan også være initialerne af jeres fornavne, hvis det eksempelvis er et bryllup, kobber-, sølv-, gulv- eller diamantbryllup. Mulighederne er uendelige, så det er kun fantasien som sætter grænserne. Eksempelvis kan man også lave logoer i ildskriftlys med en brændetid på cirka et minut.

I forhold til nytårsfyrværkeri, så afskyder en professionel fyrværker luftbomber typisk op til 6” bomber, med over 1000 gram krudt pr. bombe. Til sammenligning er et skud, i et nytårsbatteri i størst tilladte kaliber med 30 mm. skud, maksimalt 20 gram. rent krudt. Altså er krudtmængden 50x større i prof. effekter.

Festfyrværkeri til firmafester er ofte store og kraftfulde shows, med spændende effekter, store luftbomber og måske et firmalogo eller slogan i ildskrift. Ofte kombineres en firmafest, jubilæum eller julefrokost med et fyrværkerishow som overraskelse til virksomhedens medarbejdere eller kunder.

Fyrværkeri til bryllup er ofte holdt i klassiske og elegante effekter, krydret med røde hjerteluftbomber og måske et rødt hjerte i ildskrift, med eller uden initialer. Showet afsluttes altid i en vanvittig guldfinale med guld og glimmer, som hænger længe på himlen.

Fyrværkeri til fester er ofte kraftfulde shows, med opbyggende tempo og varierende effekter.

Offentlige arrangementer som byfester, by-night, kulturarrangementer og lign. med stor og spredt publikumsskare, er ofte kendetegnet ved kraftfulde fyrværkerishows, hovedsageligt afskudt alene med prof. effekter og luftbomber.

Fyrværkeri til konfirmationer er ofte lidt mindre shows, med masser af farver og gang i den. Høje knald, hyleeffekter, romerlys-effekter og generelt gang i den. Fokus er på sjove effekter, spinnere, knald-effekter og masser af farver og lys. Det er en festdag – og hvilken konfirmand elsker ikke fyrværkeri?

Overvejer du at få et tilbud på et festfyrværkeri til dit arrangement – uanset dit budget, så kan du få et gratis og uforpligtende tilbud hos Fyns Festfyrværkeri. Alle tilbud har alt inkluderet – uanset hvor du bor og hvor showet skal afskydes.

Når du bestiller et festfyrværkeri skal du ikke foretage dig yderligere, da din valgte fyrværker står for alt det praktiske fra ansøgning hos Beredskab, afskydning og oprydning. Selv kørsel til og fra stedet er inkluderet i din pris. Tilbage er bare at nyde showet med dine gæster.