Tag på venindetur til Paris

Paris er en by med meget at byde på, med alt lige fra kunst, romantik, seværdigheder, historie og god mad. Byen kan byde på god mad og shopping, kunst og kultur, historie og natur. Byen udgør den perfekte destination for en venindetur, hvor i kan tage på shoppingtur, lære om byens historie, opleve kultur og kunst, og forelske jer i byen og dens mad. Herunder er en liste over hvorfor Paris er en spændende storby:

 

  • Eiffeltårnet er Paris’ vartegn. Med sine 319 meter højde får du en helt fantastisk udsigt over byen. Du kan enten vælge at tage elevatoren op, eller gå de 1665 trin op i tårnet.
  • Louvre huser nogle af verdens mest kendte kunstskatte. Indholdet er alt lige fra egyptisk og græsk oldtidskunst, til europæiske malerier. Det mest kendte maleri på muséer er Mona Lisa af Leonardo da Vinci, og den mest kendte statue er den græske statue Venus fra Milo. Selve Louvre blev bygget som en fæstning i 1190, men har siden 1793 været museum.
  • Notre Dame blev opført i 1163, og det tog 170 år før katedralen stod færdig. Du kan se katedralen indvendig, som er virkelig flot, og derudover kan du tage op i de 69 meter høje tårne, hvor du kan se Paris fra.
  • Champs-Elysées er en 2 kilometer lang boulevard fra 1667, som indeholder eksklusive butikker, hyggelige caféer og dyre huse.
  • Triumfbuen blev opført af Napoleon i 1805, men stod først klar efter 31 år. Med sin romerske stil står Triumfbuen som et mindesmærke for Den Ukendte Soldat, og afbilder scener fra Den Franske Revolution.
  • Versailles ligger omkring 30 kilometer sydvest fra Paris, men er et slot værd at besøge. Slottet er omgivet af et flot slotsanlæg og flotte haver. Inde på slottet kan du se Spejlsalen og Merkur Salen.
  • Disneyland og Walt Disney Studios ligger 30 kilometer uden for Paris og er to forlystelsesparker perfekte for børn og barnlige sjæle. Der er to temaparker, syv hoteller, to kongrescentre, en golfbane, en skøjtebane og lille by med butikker, restauranter og en masse anden underholdning.

 

Paris er en billig rejsedestination

 

Paris er særligt blevet en populær rejsedestination på grund af byens flotte gader og spændende kunst og kulturliv. Du kan oftest finde både billige flyafgange og busbilletter til Paris, så du kan spare penge på transporten.  Dermed får du både mere shopping, mere god mad og flere aktiviteter for pengene i Paris.

 

Derudover kan du spare penge på selve rejsen, da du kan finde hotelværelser helt ned til 400 kroner per nat. Hvis du vil ind og bo i centrum kan det gøres for omkring 1000 kroner per nat.

 

Få hjælp til at booke din rejse

 

Storbyfan kan, udover tips og tricks til seværdigheder og shopping, også tilbyde hjælp til planlægning og booking af din rejse. Inde på hjemmesiden finder du blandt andet direkte link til Hotels.com, hvor du kan finde en lang række tilbud på gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

 

Du finder også link til DTF Travel, som har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til Paris, hvor du kan få skræddersyet hele din rejse med al indhold, i stedet for at planlægge alle dele af rejsen selv. Du finder også link til Momondo, hvor du kan søge på billige flybilletter til Paris.