Lilla paraply i kvindens farve med kæmpe skærm– Luna

Hvis man har lyst til at gå med en smuk lilla paraply, så køb en paraply i lilla med buet håndtag, som netop er kvindens farver. Med denne lavendel paraply med sort skum håndtag og fiberglas skaft vil man kunne gå en tur i skoven i tørvejr. Hvis man er lidt i tvivl om, hvorvidt man skal købe en lilla paraply eller en anden farve så findes den i 8 forskellige udgaver søg flot efter navnet Luna, så kommer de andre udgaver frem.

Billig og praktisk lilla paraply med stor diameter på 119 cm

Måske har man hele sit liv haft sorte paraplyer, men nu ønsker man at prøve noget andet og overvejer om det måske er en violet paraply man skal have. Hvis man er lidt bange for at tage springet direkte, kan det være, at man bør købe denne paraply, som er lilla og en billig paraply kun 179 Kr. Den vejledende udsalgspris er 219 Kr, men fordi vi skal have tømt lageret, er der netop nu stor rabat på denne lilla paraply. Mange vil opleve, at det er en stor fordel der er 8 forskellige farve udgaver af denne paraply. For med denne paraply får du ikke både de klassiske og pang og vilde farver.

Paraply i pang farver er på mode netop nu.

De fleste vil gerne kunne vælge mellem både pang farver og de klassiske, det kan du netop her. Se her den lilla paraply eller se på de andre 8 udgaver. Stor sort paraply vil holder dig tør, når man går ud i regn, slud eller sne. Og det gør denne paraply i allerhøjeste grad. Udover at have en god skærm, har den også et godt skaft med et greb som har en runding, hvilket gør, at du kan gå rundt med paraplyen når du ikke bruger den, som om det var en stok. Paraplyen har en diameter på 119 cm og har en lukket længde på blot 98 cm. Materialerne er glasfiber og metal og polyester, og den har en vejledende udsalgspris på 219 kr.

Paraplybutik har også 8 andre paraplyer i denne serie der hedder Luna.

Køb en smart violet paraply billigt her med glasfiber skaft sort håndtag. Paraplyen er violet og en stor paraply med en skærm på 124 cm i diameter.