Strømper med humor gør dig attraktiv som person

Den er god nok – du kan gøre dig selv mere attraktiv som person, hvis bare du går i de rigtige strømper. Men hvilke strømper er det så, der er tale om her? Et større studie om strømper med sjove og skøre udtryk, konkluderer på baggrund af adskillige observationer og interviews, at personer der går i humoristiske strømper, der på den ene eller anden måde, har et sjovt  udtryk i form af print, farver eller andet gakket, virker mere attraktive hos deres medmennesker.

Strømperne der er brugt i forsøget, er alle i kategorien af sjove strømper. Altså strømper, der er prydet med motiver, farver eller mønstre, der alle har et sjovt udtryk. Der er ikke taget stilling til den øvrige påklædning og denne har muligvis også en mindre rolle i, hvordan man fremstår – men lad os acceptere denne fejlkilde og fokusere på strømperne, som det her handler om.

Sjove strømper kræver mod, selvtillid og selvværd

Hvordan hænger det så sammen, at personer virker mere attraktive for deres medmennesker, hvis de går i skøre og gakkede strømper? Svaret er ganske enkelt: Det kræver mod at gå imod strømmen i strømper, der skiller sig ud og ligefrem tiltrækker opmærksomhed.

Det alene at tiltrække sig opmærksomhed er ikke nødvendigvis en positiv ting. Man kan eks. tiltrække sig uheldig opmærksomhed i form af politiske budskaber og lign. og dette er noget der skiller folk ad. Humor og strømper med selv samme, er derimod noget, der samler folk. At udvise det mod, er også at lede. Lederegenskaber er nemlig også noget, mange finder tiltrækkende – også helt uden at de er klar over det.

Mange af de signaler og dynamikker, der bringes i spil i løbet af vores hverdag, er nogen vi slet ikke er klar over. Af samme årsag er du nok slet ikke klar over, at strømper er noget der spiller ind i din hverdag. Du også selv vil være tilbøjelig til at finde en person mere attraktiv, hvis denne er iklædt et par strømper, der signalerer at han eller hun er både modig, sjov og villig til at tage lidt gas på sig selv i humorens navn og altså på bekostning af sig selv, gøre både din og andres hverdag lidt sjovere. Tiltrækkende karaktertræk, synes du ikke?

klæder skaber folk – især strømperne

Lad os nu ikke rive med her, for selv om det nu er konkluderet i et studie, at sjove strømper gør en væsentlig forskel ift. hvad folk tænker om dig, så må vi også være realistiske. Dine strømper skaber dig naturligvis ikke, men de er med til at gøre en forskel og hvorfor ikke være medvirkende til en sjovere og gladere hverdag hos dig selv og dine medmennesker?

Find tegnebogen frem og køb dine sokker i dag. Hellere i dag end i morgen – det føles skønt at tage lidt gas på det hele og signalere, at det livet og verden ikke behøver at være så alvorligt. Lad strømperne bane vejen for dig og dit nye image som ham med de sjove strømper.