Modtag dine lokalnyheder nemt

Modtag dine lokalnyheder nemt

Der findes mange nyheder ude i verden, som man gerne vil blive opdateret omkring, og Aarhus Stiftstidende er mediet mellem dig og dit lokalområde. Dette betyder også, at du har muligheden for at få de nyheder og budsskaber, som er relevante for dig.

 

Gennem lokalavisen kommer du til at spare tid og energi på, at gå og lede efter lige præcis de nyheder der passer til dig, og som har størst betydning for dig. Og samtidig behøver du heller ikke at bruge tid på at finde de nyheder, der er lokale, da du får dem serveret nemt og direkte.

 

Aarhus Stiftstidende er en avis, der lander både digitalt og i din postkasse. Den digitale udgave er let tilgængelig for dig på din computer, tablet eller mobil. Dette gør, at du helt simpelt kan få mulighed for at læse nyheder, uanset hvor du befinder dig henne.

 

Hvis du er mere til at få den i hånden, kan du få dine nyheder bragt dagligt på en friskprintet avis, eller også kan du vælge kun at få den i weekenden fra fredag til søndag.

 

Historien bag

Aarhus Stiftstidende startede helt tilbage i 1794 og gik på daværende tidspunkt under navnet Kongelig Allernaadigst Privilegeret Aarhuus Stifts Adresse-Contoirs Tidende. Det var rent faktisk først i 1831, at avisen skiftede til sit nuværende navn Aarhus Stiftstidende. Tilbage i tiden startede avisen med at være en yderst konservativ avis, men er efterfølgende skiftet til et uafhængigt og liberalt grundlag.

 

I sin tid skrev avisen blot gengivelser af nyheder som fandt sted i København og Hamborg. Det har dog siden ændret sig, da avisen i 1800-tallet var en af de førende provinsaviser, og i dag er det rent faktisk en af folkets mest foretrukne aviser i hele Aarhus og omegn.

 

Du finder hovedkontoret for Aarhus Stiftstidende i hjertet af Aarhus, og der er en mediedækning, som dækker hele Østjylland, og den er tilmed også en del af Jysk Fynske medier. De Jysk Fynske medier er Danmarks næststørste private mediekoncern, og netop derfor har det stor betydning af være en del af denne.

 

Hvis du ønsker fås avisen både på abonnementsbasis med en fast pris pr. måned og kan derved tilrettelægges efter behov, og dette betyder i praksis, at du får muligheden for enten af modtage Aarhus Stiftstidende i postkassen alle dage i ugen eller i weekenden, alt efter hvad du vælger, eller også kan du modtage den digitale e-avis.

 

Så hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad der foregår i din by – og samtidig følge med i resten af verden, så er Aarhus Stiftstidende et godt sted at starte. På den måde slår du to fluer med et smæk – og behøver ikke både holde en landsdækkende avis og følge med i ugeavisen samtidig.