Mangler din iPhone et feminint udtryk?

Synes du, at din iPhone er lidt kedelig og minder om alles andres? Det er nok noget, som har strejfet mange, da der netop er rigtig mange, som har iPhones, og dermed også rigtig mange, som har helt ens telefoner. Det kan man dog komme til livs ved at give sin iPhone et helt nyt udtryk – og her er der altså mange forskellige ting, man kan gøre.

giv din iPhone et nyt udtryk ved eksempelvis at gå i en mere feminin retning, hvis det altså er noget, som du godt kan lide. Herunder kan du se mere om, hvad en feminin iPhone eksempelvis kunne være, og hvordan du selv kan eksperimentere med denne grænse.

Feminint kan være flere forskellige ting

Hvis du gerne vil have, at din iPhone skal være feminin, så skal du måske først lige overveje, hvad det overhovedet betyder, at noget er feminint, og hvordan det kan afspejle sig i noget så elektronisk og minimalistisk som en mobiltelefon.

Det feminine er noget, som typisk vil knytte sig til det kvindelige, men det kan jo som sagt være mange forskellige ting. Det kan være, at man vælger et cover, der er helt pink eller fyldt med diamanter, hvis man går den mere klassiske feminine vej. Men man kan også vælge et cover med nogle feministiske citater eller måske billeder af nogle kvinder med en masse power. Det kommer meget an på, hvad man er til, og hvor bogstaveligt man har lyst til at tage begrebet feminin.

Vær kreativ og lav dit eget cover

Den bedste måde at give din telefon et nyt udtryk på er altså med et cover til iPhone. Coveret fylder nemlig hele den blanke side af telefonen, som ikke rigtig bruges til noget, og derfor er det også stedet, hvor der er mest plads at udfylde.

Hvis du gerne vil have et unikt cover til din iPhone, som udtrykker dit eget bud på feminitet, så kan du eventuelt kaste dig ud i at lave coveret selv. Der kan selvfølgelig være en masse fine covers at vælge imellem fra forskellige websider, men du får nu nok mest personlighed ud af det, hvis du selv har en finger med i spillet og kan få dit cover præcis, som du gerne vil have det.