Kvinder foretrækker mandlige tandlæger

Undersøgelser at der generelt er forskel på, hvordan kvinder og mænd de arbejder. Forskellen er ikke stor, men den kan alligevel have en smule betydning. Kvinder er generelt mere empatiske, hvor derimod mænd er mere konkurrenceminded og systematiske. Det vil sige hos en kvindelig tandlæge vil der være større tilbøjelighed til en nænsom og blid behandling, hvor derimod hos den mandlige tandlæge vil du nok mere få fornemmelsen af at dette er blevet gjort før. Måske er det derfor at kvinder foretrækker mandlige tandlæger?

Forskellige arbejdsmetoder

Det er ikke en myte når der siges at kvinder generelt har en højere smertetærskel end mænd. Derfor er det måske ikke den største nødvendighed for en kvinde, at få en nænsom og blid behandling, i hvert fald ikke hos tandlægen. Her er der måske en større tryghed i at vide at ens tandlæge hele tiden er i udvikling. Og det må jo ikke misforstås for selvfølgelig vil du ikke komme i smertehelvede hos den mandlige tandlæge og du vil jo også se en udvikling hos den kvindelige. Dette skriv er udelukkende baseret på kvindernes og mændenes forskellige arbejdsmetoder. En lille ekstra bonus er vel også hvis din mandlige tandlæge ser en smule godt ud, for så har du da noget at kigge på imens du sidder i tandlægestolen.

Akut opstået tandproblem? – find en tandlægevagt

Videre i teksten, det kan godt være der er køns præferencer og forskellige arbejdsmetoder, men uanset hvad er det vigtigt at komme til tandlægen. Din mundhygiejne er en del af din sundhed generelt, det er der bare mange der glemmer eller måske ikke lige tænker over. Vidste du at vi danskere er blevet dårligere til at gå til tandlægen end vi var i 90’erne og 80’erne? Det burde vi ikke, men ikke desto mindre er det sandt. Til dels på grund af det økonomiske aspekt, men også tidsmæssige faktorer spiller ind. Det er så vigtigt at gøre regelmæssige tandlægebesøg til en del af din hverdag ellers kan du lige pludselig havne i et rigtigt ubehageligt akut opstået tandproblem. Her kan du med fordel søge hjælp hos en tandlægevagt. Det er disse tandlæger du kan søge til udenfor din egen tandlæges åbningstider og med akut opstået problemer. Men et akut opstået tandproblemer er ikke til at kimse af, har du nogensinde haft tandsmerter så ved du hvorfor og har du ikke så er du godt nok heldig.