Derfor bruger jeg kun ordentlige papkasser der er gode for miljøet

Når det kommer til at papkasser, ligegyldigt hvilken slags det er, så sørger jeg altid for, at de er miljøvenlige. En papkasse er ofte noget man kun bruger én gang, inden man smider den væk. Derfor er det virkelig vigtigt, at de er fremstillet på en miljøvenlig og bæredygtig måde. Er du interesseret i at lære mere om hvorfor og hvordan jeg tager disse klimavalg, så læs med her.

Bæredygtighed er flere ting

Bæredygtighed er flere ting, så det er ikke nok at satse alle sine penge på én enkelt hest. Derfor går jeg altid efter to forskellige kvaliteter, når jeg skal vælge hvilken slags papkasse, jeg gerne vil bruge.

Først og fremmest skal de være produceret på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Det betyder, at materialerne skal være dyrket på en bæredygtig måde, samt at produktionen af kasserne ikke belaster miljøet unødvendigt meget. I forlængelse heraf, så går jeg også oftest efter kasser, der ikke har nogen farve. Er pappet farvet er der højest sandsynligt brugt en farve, der ikke er god for miljøet.

Dernæst vælger jeg altid papkasser i god kvalitet, så de kan bruges igen og igen.

Er du interesseret i at få fingrene i sådan nogle papkasser, så kan de blandt andet købes på Albeemballage.dk. Her kan du finde alt lige fra flyttekasser til vinemballage.

Ligegyldigt hvilke!

Der findes mange forskellige lejligheder og sammenhænge, hvor én eller flere papkasser er påkrævede. Det kan f.eks. være hvis du skal til at flytte og mangler flyttekasser eller hvis du har en webshop og skal bruge nogle kasser til transport af varer eller til at sende ordrer til kunder.

I begge sammenhænge er det lige vigtigt, at du vælger at bruge en papkasse-type, der er bæredygtig og god for miljøet.