5 trin der giver dig en professionel bilvask

Er du træt af at bruge en masse penge på at få din bil vasket, og vil du gerne tage sagen i egen hånd? Så skal du læse med her. Hvis du følger disse 5 trin, kan du helt selv udføre en professionel bilvask, og din bil vil komme til at skinne, ligesom den plejer.

Bilpleje er vigtigt for din bils stand, og hvis du sørger for at vaske den jævnligt, vil den beholde den pæne overflade i mange år frem – og hvem elsker ikke en skinnende og ren bil?

Vask og benyt lakrens

Trin 1

Det første trin ér, at du skal vaske bilen for skidt og snavs. Det nytter dog ikke noget bare at bruge opvaskemiddel, da det kan ødelægge bilens lak på sidst. Du kan finde et stort udvalg af bilpleje, hvor produkterne på ingen måde beskadiger din bil, men efterlader den ren og pæn.

Trin 2

Trin 2 indebærer, at du skal fjerne eventuelle skader og ridser i lakken. Her kan du bruge nogle helt særlige produkter, som går under navnet lakrens. Dette er lidt mere dybdegående end den almindelige vask, du udførte i første trin.

Der skal poleres og lakeres!

Trin 3

Så er du videre til trin 3, som er et lidt mere valgfrit trin. Her skal lakken poleres og pudses, hvilket er kirsebærret på toppen i forhold til bilens glans. Dette er der også et udvalg af produkter til!

Trin 4

På trin 4 skal du påføre lakforsegling og voks til at beskytte din lak. Dette er en investering som virkelig passer på din bil, og holder den pæn og mere ubeskadiget. Der findes flere typer af lakisolering og voks, så undersøg, hvad der passer bedst til din bil.

Trin 5

Trin 5 er, at du selvfølgelig skal vedligeholde bilens rensning, og dette kan man nemt gøre med et detailer. Dette er et produkt som bevarer glansen, og hurtigt fjerner skidt og snavs, uden at det påvirker lakforseglingen og voksen.

Har du overvejet at købe en tagboks?

Hvis du mangler plads i din bil, må du hellere tage et kig på dette store udvalg af tagboske.

En tagboks kan let sættes på og tages af din bil efter behov, og det er perfekt til weekender, ferier eller andre ture, hvor man skal have lidt ekstra med på køreturen. Du smider den ekstra bagage op i tagboksen, lukker den, og kan så trygt køre til din destination!