Giv din hud nyt liv med ansigtsolie og bodyscrub fra Badeanstalten

Du bør tage dig bedst muligt af din hud, så du er sikret en behagelig og pæn hud hver dag. Hos Badeanstalten har de det rette til dig, der gerne vil i gang med en hudplejerutine. De har deres fantastiske ansigtsolie, der giver huden det den har brug for. Du kan også starte ud med deres uundværlige bodyscrub.

Vælg en vitaliserende antirynke ansigtsolie

Når du skal vælge en ansigtsolie, så er det selvfølgelig en rigtig god ide, at du tager ind forbi Badeanstalten. De har nemlig et spændende udvalg af olier til ansigtet, der kan give din hud præcis det, som den har brug for.

De har blandt andet ansigtsolie med E-vitamin, der er specielt godt til træt og tør hud. Når du anvender denne ansigtsolie, vil din hud blive smidig og blød, og dit ansigt vil føles fantastisk, fremfor den trætte og tørre hud. Du kan selvfølgelig også få ansigtsolie der er vitaliserende.

Den er egnet til en mere moden hud, og indeholder blandt andet Marine Blue Vital C, der er et antirynke-aktivitet. Det er skabt til at mindske rynker og de fine linjer. Badeanstalten.dk har et spændende udvalg af ansigtsolier, så du kan få en olie der passer helt perfekt til dig. Du behøver altså ikke længere være irriteret på din hud.

Få en frisk og lækker glød i huden med bodyscrub

Er du på udkig efter noget andet, der kan tilføjes til din ugentlige hudplejerutine, så er bodyscrub nok det bedste valg. Badeanstalten har nemlig et fantastisk sortiment, så du kan finde en bodyscrub du ikke kan undvære i din hudplejerutine.

Det lækre med deres bodyscrub, foruden at være en fantastisk scrub, er at den kan anvendes i badkaret, såvel som i brusebadet. Uanset hvilken bodyscrub du vælger, vil dine sanser aktiveres.  Du kan desuden være sikker på at undgå plastik, da alle deres bodyscrubs indeholder middelhavssalt, der er med til at eksfoliere huden.

Det fjerner døde hudceller, vil give huden dybrensning og stimulerer blodcirkulationen. I deres bodyscrub er der tilsat både mandel og rasp olie, der er godt for huden, grundet de essentielle fedtsyrer. Disse essentielle fedtsyrer er med til at opretholde blødheden, smidigheden og fugtbalancen, og vil desuden beskytte huden.

Derudover vil en bodyscrub modvirke indgroede hår, som er både irriterende og smertefulde. Hudens evne til at absorbere vil også forbedres, og tør og træt hud opfriskes. Badeanstalten foreslår at du tager en ske til at røre deres bodyscrub sammen, for en jævn blanding. Skeen kan også anvendes når du skal have scrubben ud.

Uanset hvad du mangler til hudplejen, vil du finde det du søger hos Badeanstalten. De tager utroligt god hånd om produktionen af deres produkter, der er håndlavede i Danmark. Du kan derfor trygt stole på at deres ansigtsolie og bodyscrub, begge er gennemgået en effektiv og omhyggelig proces, der giver dig de bedste produkter.