Det skal du vide om fedtfrysning

Uanset hvor mange Youtube-videoer man ser, eller hvor mange livsstilsblade man læser, så kan det være en næsten umulig opgave at skulle følge med i alle tidens trends og tendenser. Den ene dag er det denim og palæokost, der er på mode, og den næste dag skal man pludselig gå i fleece og spise rå fisk. Som tiden går, bliver mulighederne flere og flere både hvad angår tøj, sko, mad, musik og diverse wellnessbehandlinger.

 

Efterhånden kan man, hvis man da ellers har pengene til det, forme og farve sin krop, lige som man har lyst. Diverse behandlinger og kiruger kan hjælpe dig godt på vej mod drømmekroppen, og går du ned til en tatovør, kan han på ingen tid fremtrylle motiver i alle regnbuens farver, som bliver på din krop i en hel menneskealder. Drømmer du om at komme af med nogle irriterende og overflødige fedtdepoter på din krop, så kan dette nu gøres, helt uden at du skal under kniven og i fuld narkose. Vælger du fedtfrysning som behandlingsform, vil du hurtigt og smertefrit kunne blive fri for dine uønskede fedtceller.

 

Hvad er fedtfrysning?

 

Som nævnt ovenfor er fedtfrysning ikke et kirurgisk indgreb. Fedtfrysning er en relativt simpel procedure, som foregår ved, at et område af din krop suges ind i maskinen ved hjælp af vakuumtryk og derefter fryses ned til omkring 10 minusgrader. På den måde vil dine fedtceller fryses ned og krystalliseres, sådan så du nemt og hurtigt skiller dig af med det overflødige fedt.

 

Gør fedtfrysning ondt?

 

Det korte svar på dette spørgsmål er: nej, fedtfrysning gør slet ikke ondt. Tværtimod kan tiden, som du tilbringer i stolen til en fedtfrysning, virke som en afslappende pause fra hverdagens stress og jag. Imens den dygtige behandler udfører din fedtfrysning, er det eneste, du selv skal gøre, faktisk at læne dig tilbage og slappe helt af. Jo mere afslappet du er undervejs, des større virkning kan fedtfrysningen også have. Efter behandlingen slipper du, i modsætning til hvis du havde valgt en kirurgisk fedtreduktion, også for smerter og trælse ar. Området omkring fedtfrysningen kan være en smule rødt i et kort stykke tid, men derudover vil du ikke kunne mærke de mindste tegn eller se mærker efter din fedtfrysning.

 

Hvor kan jeg få en fedtfrysning henne?

 

Selvom du måske ikke er klar over det, er fedtfrysning ved at blive en helt almindelig procedure også i Danmark. I de senere år har et stort antal af wellnessklinikker taget fedtfrysning til sig som et fast tilbud til alle deres kunder. Dermed skal du højst sandsynligt ikke køre langt, hvis du ønsker at prøve fedtfrysning som behandling. Bor du i Midt- eller Østjylland, kan du med fordel kigge nærmere på Shaping Studio i Randers eller Aarhus. Her tilbyder de dygtige og erfarne behandlere fedtfrysning til alle deres kunder.