Sådan holder din mand længere 

Mænd kan ikke altid styre, hvor længe de kan holde i sengen. Udløsningen kan være utroligt svær at kontrollere, og dette kan resultere i et kortere samleje, end man begge havde håbet på. Måske har I gået gennem hele den travle uge og glædet jer til at være intime sammen, og så er det ærgerligt, hvis fornøjelsen bliver en anelse for kort.

 

Heldigvis findes der metoder, som kan få din mand til at holde længere i soveværelset. Man kan træne det, men det kan tage lang tid. Derfor kan det være en idé at prøve de bedøvende kondomer, som skulle være meget effektive på netop dette område. Læs mere om det her!

Sådan fungerer det bedøvende kondom

Det smarte ved bedøvende kondomer er, at der inde i kondomet er tilsat en lokalbedøvende creme kaldet benzokain. Cremen gør huden mindre følsom, og på den måde kan manden altså også holde længere. Derudover fungerer de som helt almindelige kondomer.

 

Dette er en helt oplagt løsning for de mænd, der har let ved at komme, eller hvis man blot ønsker at skrue op for varmen med et endnu længere samleje. Det er altså en let og ikke særlig omfattende løsning, som mange kunder har haft en god oplevelse med.

Andre bedøvende produkter

Hvis du har en fast partner, og enten benytter dig af prævention som p-piller eller prøver at blive gravid, så findes der alternativer til kondomet. Der er nemlig også udviklet servietter med bedøvende effekt, så man i stedet kan aftørre sig med den 15-20 minutter inden samleje. Dette skulle også meget gerne forlænge akten.

 

Man kan også få en spray, hvor man nemt og hurtigt kan sprøjte væsken ud og smøre den på. Denne metode er også oplagt til par, der har været længe sammen, og ikke længere bruger kondom.

Få en helt særlig oplevelse

Der er bestemt mange fordele ved at købe produkter til dette formål. Dét at være tæt på sin partner og at være seksuelt aktive, er vigtigt i de fleste forhold. Jo mere intimt og nærværende oplevelsen kan blive, des tryggere og gladere bliver man i relationen. Det er ofte under samleje at man føler sig elsket og værdsat, da man er helt alene sammen og kun fokuserer på hinanden.

 

Det er altså kun en god ting at forlænge tiden man er sammen, og skaffe kondomer der får manden til at holde længere. Det er helt klart et køb, som I begge kommer til at sætte pris på.