Tilføj en kors halskæde til samlingen

Find dit personlige udtryk. Din stil. Det der viser andre, hvem du er. Det kan lyde enormt simpelt, men i virkeligheden kan stil nogle gange virke en smule påtaget. Hvis man ikke er faldet pladask for et bestemt udtryk, virker stil nogle gange, som noget man helst vil være fri for. Hvis nu alle fik udleveret skoleuniform i uddannelsessystemet, og alle erhverv havde hver sin uniform. Så ville man helt kunne slippe for at tage stilling til, hvilken stil man havde. Men sådan er vores land ikke indrettet, og måske vi skal øve os i at se det som en mulighed, i stedet for en frustration. For det giver jo netop muligheden for kreativ frihed. Og selv hvis ikke man er kreativt eller visuel anlagt, kan man netop blive inspireret af andre til at finde en stil, som måske ikke er bærende for ens identitet, men som man i det mindste kan lide. Denne tilgang vil måske lette presset lidt, så man ikke føler man skal finde en personlighed, mere end en stil. 

 

Accessories

En af de ting, som man kan benytte sig af, hvis man gerne vil give sit udtryk et mere gennemtænkt og færdigt look, er at bruge accessories. De forskellige typer accessories er med til at færdiggøre looket, så det ser ud som om, at man har øje for detaljen. Det fede ved accessories er, at de kan have enormt meget udtryk, men det kan oftest bruges til mange forskellige outfits. Tag eksempelvis smykker. Smykker kan, hvis det er af høj kvalitet, holde i mange mange år. Hvis man derfor finder nogle af de klassiske, tidsløse smykker, har man altså accessories til det næste lange stykke tid. Fordelen er også, at smykker kan underbygge oplevelsen af at have en stil. Fordi man har noget gennemgående i alle ens outfits, føles det, som om det har en vis sammenhæng. 

 

Kors halskæde eller tunge ringe?

Når man så går på jagt efter smykker, kan det være svært at finde ud af netop, hvad man går efter. Skal man have en let kors halskæde, eller skal man vælge et par tunge ringe? Som med alt andet, skal man mærke efter og finde ud af, hvad man selv har lyst til. En kors halskæde er for mange tidløse, i hvert fald hvis den er designet rigtigt. Det er en af grundene til, at mange gennem tiden har købt en kors halskæde. For mange er der nemlig ikke noget religiøst tilhørsforhold forbundet med at gå rundt med en kors halskæde. Men fordi symbolet er meget brugt og velset, er det muligt at få en kors halskæde i næste alle stiludtryk. Derfor kan man overveje om ens første skridt på vej til en sammenhængende stil, er at købe en kors halskæde til samlingen af accessories.