Stil krav dit sengetøj og få en bedre nattesøvn

Vi sover cirka én tredjedel af døgnet. Det er måske åbenlyst. Men spørg alligevel dig selv, om du får nok ud af den sovende del af livet. Den gode nattesøvn handler først og fremmest om komfort, og derfor er det værd at overveje kvaliteten af dit sengetøj. Hvis du aldrig har undersøgt forskellige typer sengetøj og materialer, er du muligvis ikke bevidst om, hvor stor kvalitetsforskellen kan være. Der findes bedre materialer end almindelig bomuld, og Wonder Living anbefaler sengetøj, som er fremstillet af Mosu bambus.

Mosu bambus er fantastisk velegnet som sengetøj. Bambussen absorberer fugt op til tre gange hurtigere end almindelig bomuld og holder dermed kroppen frisk og tør natten igennem. Dette er især en fordel, hvis du har tendens til at svede, når du sover. Derudover er bambus et tungt materiale, sammenlignet med andre tekstiler. For mange mennesker kan det have en beroligende effekt, at sengetøjet har en smule ekstra tyngde.

Bæredygtighed betyder alt for Wonder Living. Derfor er alle Wonder Living-produkter FSC certificeret. Som forbruger er du med til at beskytte miljøet og verdens skove, når du handler produkter med denne certificering. Samtidig kan du med sengetøj fra Wonder Living være tryg ved, at din hud bliver omsluttet af et skånsomt materiale. Sengetøjet bærer også certificeringen OEKO-TEX. Dette kan nemt misforstås, som at sengetøjet dermed er fremstillet af 100% økologiske tekstiler, men det er ikke tilfældet. Certificeringen er garanti for, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer – hverken i lynlåse, stoffet eller knapper.

Hvordan er sengetøj af Mosu bambus bæredygtigt?

Bambussen har nogle utrolige egenskaber. Egenskaber der gør bambus velegnet som tekstilråvare, men også velegnet til bæredygtig produktion. I de kinesiske skove bliver bambussen næsten 30 meter høj. Planten kan tilmed vokse op til én meter om dagen – udelukkende med sollys og regn. Det er derfor muligt at anvende bambus til tekstilproduktion uden hverken at udrydde skov eller hælde kunstgødning og pesticider i jorden. Selve bambussen er 100% økologisk.

På nuværende tidspunkt kan Wonder Living dog desværre ikke tilbyde 100% økologisk sengetøj af bambus. Det skyldes, at der findes to metoder til at nedbryde råstoffet til tekstil. Ved begge metoder skal der anvendes ikke-økologiske kemikalier. Wonder Living har naturligvis valgt den mest skånsomme metode, som kaldes Lyocell-metoden. Denne fremgangsmåde er mere skånsom over for miljøet, da der anvendes organiske opløsningsmidler, som genanvendes i et lukket system. Genanvendelsen af opløsningsmidlerne medfører i øvrigt, at metoden kræver mindre energi end den traditionelle Rayon-metode.

Hos Wonder Living sælges sengetøj for dig, som tager nattesøvn og bæredygtighed alvorligt. Prøv eksempelvis bambussengetøj 200×200 cm. Du har mulighed for at være god ved dig selv og miljøet på én og samme tid ved at købe Wonder Livings sengetøj via følgende link: bambussengetøj 200×200