Lysterapilamper er din genvej til solens energi i de mørke vintermåneder

Som mennesker nyder vi godt af solens stråler, som fylder vores kroppe med mineraler, stoffer og energi, og som har en positiv indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed. Vi kender måske alle sammen følelsen af at stå op og tage på arbejde eller i skole imens det er mørkt, og først få fri og være hjemme når det er blevet mørkt igen.

 

I takt med at sommeren går på hæld og dagene bliver kortere, forsvinder også den tid som vi har mulighed for at nyde godt af solens stråler i. Når kroppen ikke får den samme mængde påvirkning fra solens stråler, så sætter det en række reaktioner i kroppen i gang, der gør at vi får mindre energi, overskud og dårligere humør. Denne reaktion kan udløse det vi kender som vinterdepressioner.

 

Heldigvis er findes der et effektiv middel til at afhjælpe vinterdepressioner og manglende energi, overskud og humør. Løsningen er lysterapilamper, som med deres høje lysstyrke kan sammenlignes med solens stråler. Lysterapilamper fungerer altså som en erstatning for solens stråler, så længe man opholder sig i lampens lys.

 

Hvad er en lysterapilampe?

En lysterapilampe er egentlig en ganske almindelig lampe, der dog har den forskel, at den brænder ved en meget højere lysstyrke. Lysstyrken som udsendes fra en lysterapilampe kan sammenlignes med at opholde sig i solen, på en let overskyet forårsdag. Lysterapilamper er ganske enkle at benytte sig af, da det eneste det kræver før man opnår en effekt er, at man skal opholde sig i lampens lys.

 

Lysterapilamper fås i mange variationer, fra ganske almindelig bordlamper, til større lyspaneler. Fordelen ved de større lyspaneler er at man kan opnå en mere effektiv behandling, da man kan udsætte hele kroppen for lysterapilampens lys på én gang. Til gengæld er de mere upraktiske at håndtere, da de blandt andet fylder mere, og har måske også sværere ved at finde sin plads i indretning. Her er lysterapilamper i bordmodel nok det mere praktiske valg, da den er nem at flytte rundt på, og har bedre ved at passe ind i indretningen.

 

Hvor kan man købe lysterapilamper?

Man kan købe lysterapilamper hos forhandlere af lamper, og i diverse former for sundhed og helse butikker. Der findes også gode muligheder for at købe lysterapilamper online, hvor udvalget ofte er større, og man derfor kan have nemmere ved at finde den mest optimale løsning.

 

Du kan nemt finde frem til både fysiske forhandlere af lysterapilamper i dit lokalområde, eller til online forhandlere, ved at søge efter lysterapilamper på internettet. Det kan anbefales at man rådfører sig med en med forstand på lysterapi, så overvej at tage kontakt til en forhandler eller ekspert for at rådføre dig, inden du beslutter dig for at købe.