Lemvig har meget at byde på

Lemvig er en by, der har meget at byde på. Enten hvis man bor der, eller hvis man skal på ferie til Lemvig. Lemvig ligger i det nordlige Vestjylland.

Vestjysk Friluftcenter

Lidt udenfor Lemvig, der er der Vestjysk Friluftcenter. Der kan man opleve fart over feltet. Det kalder på alle adrenalin-junkies. Der kan man spille paintball, og man kan rappelling. Det er det eneste sted i Danmark, hvor man kan prøve kræfter af med offroad-kørsel med sekshjulede køretøjer. De specielle køretøjer giver en mulighed for at køre i alt slags terræn. Uanset om det er i skoven eller på stranden.

 Oplev Lemvig Havn

Der er fx den smukke havn i Lemvig, som man kan besøge. Den ligger for enden af byens gågade. Man kan starte med at kigge i butikker i gågaden og slutte på havnen, hvor man kan få en is eller en kold sodavand. Havnen er centrum for mange af de gåture, der bliver gået i Lemvig. Det er et smukt sted at gå ture, når man gerne vil ud og opleve den smukke natur.

Man kan også bruge havnen til at sejle fra. Hvis man har båd, så kan man sætte ens båd i vandet fra Lemvig Havn. Der kan man sejle ud at fiske eller bare at sejle en tur. De seneste par år er det blevet populært med vandsport som fx at ligge i en badering imens, at man bliver trukket af sted efter en båd. Sådan nogle sjove ting kan man også lave, hvis man har en båd.

Der bliver hvert år holdt den populære Krabbefestival, hvor der sker mange sjove aktiviteter nede på havnen. Krabbefestivalen har eksisteret siden år 2017, og den har været populær lige siden. Det er noget, som indbyggerne ser frem til hvert år.

Besøg Venø

Hvis man gerne vil lidt væk fra Lemvig, så kan man besøge øen Venø. På Venø kan man opleve en skøn natur og et skønt dyreliv. Der er stejle skranter og flotte og grønne marker og smukke strande. Der kan man køre sig en tur ved vandet, eller gå en god lang tur ved vandet. Hvis man har børn med, så kan man samle muslingeskaller eller sten, som man skal male på. Det kan være en god ide som hjemmelavet julegaver.

Hvis man bor i Lemvig eller omkring, så er det en god ide at holde øje med de mest spændende nyheder om Lemvig. Sådan kan man følge med i, om der sker noget nyt.