Guide til valg og vedligeholde af pincetter til lash extensions – kun for professionel

Kun til professionel 

Der er så mange forskelle slags pincetter som man kan bruge, når man skal lave lash extension. Og det kan være svært at finde den perfekte pincet lige til dig! Så i dette blogindlæg vil vi gå ind i de forskellige slags typer pincetter der er, og hvad forskellen er. Derudover vil vi snakke om, hvor vigtigt det er at have de rigtige pincetter, når man skal lave lash extensions, og hvor man kan forlænge deres levetid med at opbevare dem rigtigt, så de ikke bliver skabet over tid, og kan holde til mange flere behandlingerne. 

 

Det er så mange forskellige pincetter at vælge imellem, så lad os se nærmere på forskellene mellem dem. Så det er rigtigt vigtigt, når man skal vælge sine pincetter at finde den som, er bedst for dig, da det nemlig er dig, som skal sidde med den i hånden i flere timer.  Der findes pincetter som er designet til at lave volumen vipper, som kan gøre det nemmere at lave volumen extensions. Hvis du har problemer med at isolatoren de naturlige vipper, kan det være en god ide at bruge en pincet som er meget tynd og meget spids. Hvis du gerne vil have en pincet med vinkel, er det også muligt. Alle pincetterne kan anvendes til at lave lash behandlingerne, men forskellen ligger i, at de har forskellige slags spids, og forskellige slags vægt til dem. Så det kan være en meget god ide at have forskellige slags pincetter klar i din vippe behandlinger, hvis du oplever at den pincet du arbejder med følelse for tyng i din hånd efter lidt tid. Du vil opleve at nogle pincetter er mere ideal for forskellige ting, så det er altid en god ide at læse inde på den ønskede pincet, hvad der står i produkt beskrivelse, for der bliver typisk altid blive fortalt om de er gode til en vis behandling, deres vægt, deres materie, deres type osv. Så på den måde kan du finde den perfekte pincet, hvis det er en bestemt du leder efter.

For at forlænge levetiden af dine pincetter, er det rigtigt vigtigt at have dem i et etui, så bliver spidsen ikke bøjet eller bukket når de ikke bruges. Derudover er et etui også med til at holde dem klare til den næste vippe behandling. Hvis du oplever det, er svært at rengøre dine pincetter kan det være en lim-fjerner til pincetter er det du mangler. Med den slipper du får at bruge dine negle eller en ekstra pincet, til at fjerne limresterne. Med lim fjernere skal du blot dyppe spidsen af din pincet ned i glasset og vrid den forsigtigt ind i svampekuglen i bunden i omkring 3-5 sekunder eller indtil den er helt ren. Når du har fjerne alt limen, kan du nu tørre pincetten af med en serviet og alt limrester burde være væk nu, og så er pincetten klar til enten at blive sterile eller pakkes væk.