Få flot guldtema festtilbehør i flere nuancer 

Skal du til at holde en fest, og mangler du pynt til lejligheden? På www.dreamshop2u.dk/1995-rose-gold-tema kan du finde alverdens pynt i den lækreste farve, nemlig rose gold, som er utroligt populær for tiden og passer perfekt til en temafest. Du kan finde farven i forskellige nuancer, men alle produkterne passer utroligt godt sammen.

Hvilken type fest passer pynten til?

Svaret er simpelt, for alt den flotte guldpynt passer til næsten enhver lejlighed! Du kan købe pynt til bryllup, til en venindes surprise-fødselsdag, til babyshower eller til temafest. Især er pynten oplagt til polterabend, da du kan finde pynt med teksten ”bride to be”. Den smukke, skinnende farve gør en polterabend med pigerne ekstra glamourøs og speciel. Kun fantasien sætter grænser.

 

Med pynt er man sikker på, at den person der er i centrum, føler sig ekstra særlig. Der er nemlig gjort noget ud af arrangementet, og det medfører som regel et brag af en fest!

Hvis det er din fest, så kan købe flotte dørgardiner, så farven hænger og pynter i hele huset, eller køb store hjerteballoner i den smukke rose gold farve. Så er der ingen tvivl om, at det er en temafest rose.

 

Hvis du er gæst, så køb noget rosegold glimmer og brug det i håret inden du ankommer til festen, så du matcher til festen. På siden kan man også købe gaveæsker og kort, så man kan gøre noget ekstra ud af gaven.

Mere, mere, mere…

Nu er du forhåbentlig blevet inspireret til den kommende begivenhed. Du kan altid gemme pynten til næste fejring, så det aldrig bliver kedeligt at være til fest med dig! shop mere…

Jo mere pynt, jo bedre bliver festen! Det synes vi i hvert fald. Hvis du ikke kan få nok af disse fantastiske pyntegenstande, kan du også tilføje andre nuancer, som for eksempel helt almindelig guldfarve. Du kan blandt andet få de smukkeste servietter i skinnende guld og med forskellige motiver.