Björnsdóttir Bridal kjoler 2024

Nye kollektioner

Vi kommer nærmere årsskiftet, og det betyder at alle de nye brudekjolekollektioner er klar i katalogerne hos producenterne. De mange brudekjoleforretninger rundt i landet har fået gjort sit, for at rydde op i lageret så der er plads til den nye kollektion. Og sådan er det også hos Björnsdóttir Bridal. Alle kjoler i huset er kigget efter og, nye bestillinger for 2024 kollektionerne er på vej ind ad døren. Moden for næste års kollektion er ikke langt fra den vi så i 2023. Der er en lille trend for brudekjoler med ærmer, og mange blonder. Heldigvis er det sådan, at hvis bruden finder drømme kjolen og der ikke er ærmer på, kan de laves og på syes efterfølgende. 

 

Fra hylden eller efter ønske

Når der skal vælges brudekjole, er der mange forskellige meninger om hvordan den skal se ud. En af de vigtigste ting ved valget, er at den sidder godt og at bruden føler sig komfortabel i den. Det kan være ødelæggende for en bryllupsfest for brudens vedkommende, hvis kjolen sidder dårligt. De fleste finder en flot kjole blandt de mange i butikken, og udvalget er også stort. Men der er enkelte som går med et specielt ønske i tankerne, som ikke lige hænger i butikken. Her er det muligt at lave en speciel aftale, for at få syet sin kjole helt fra bunden. Det er ofte en dyr løsning at få den syet fra bunden, alt efter hvor mange detaljer der skal være på den, og om det skal være en lang eller kort kjole. Men det er ikke altid at budgettet er alt afgørende når drømmen skal føres ud i livet.

 

Prøvning er en oplevelse

Man skal være i god tid når der skal findes den rigtige brudekjole. Det anbefales at booke en tid ca. 6-9mdr. inden festen, fordi hvis kjolen ikke er på hylden så skal den bestilles og det kan tage tid. Hvis den så skal syes helt fra bunden, kan det tage endnu mere tid. Det at komme til prøvning, er en oplevelse i sig selv. Der kan medbringes veninder eller familie, og der bliver serveret lidt kaffe, te, og måske bobler, samt lidt sødt i form af chokolade eller kage. Så det hele går op i en højere enhed, med bruden i fokus. Det er vigtigt at bruden ikke føler sig presset, eller utilpas ved prøvningen. Hos Björnsdóttir Bridal er der garanti for at få en komfortabel oplevelse for bruden. 

Det kan være en fordel at have forberedt butikken med så mange informationer som muligt. Det er gerne ens ca. størrelse i kjoler, hvor mange gæster der medbringes og hvor man ligger henne med budgettet. På den måde kan butikken have relevante kjoler gjort klar, så bruden ikke prøver en kjole som er langt over budgettet.